Τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Reviewed by Momizat on . Τα κρούσματα κορωνοϊού καλπάζουν το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα ξεπερνώντας συχνά το τριψήφιο νούμερο των 100. Παρατηρείται όμως επίσης και μια σταδιακή αύξησ Τα κρούσματα κορωνοϊού καλπάζουν το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα ξεπερνώντας συχνά το τριψήφιο νούμερο των 100. Παρατηρείται όμως επίσης και μια σταδιακή αύξησ Rating: 0

Τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Τα κρούσματα κορωνοϊού καλπάζουν το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα ξεπερνώντας συχνά το τριψήφιο νούμερο των 100.

Παρατηρείται όμως επίσης και μια σταδιακή αύξηση νοσηλειών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας τις τελευταίες ημέρες. Ο αριθμός βέβαια δεν είναι ανησυχητικός προς το παρόν αφού από 7 περίπου οι εισαγωγές ανέβηκαν στις 10. Το ίδιο είναι αντιστοίχως το ποσοστό και στα παιδιά.

Αυτή την στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 4 παιδιά,  από νεογνά έως 16 ετών, ενώ υπάρχουν και δύο ύποπτα κρούσματα. Πάντως το συντριπτικό ποσοστό των παιδιών που χρειάζεται να μεταφερθούν στο ΠΓΝΛ, περνάνε πολύ ελαφρά την νόσο.

Σε ότι αφορά τους νοσηλευόμενους όλων των ηλικιών αυτή την στιγμή φτάνουν τους 56 στο ΠΓΝΛ εκ των οποίων τα 4 παιδιά. 15 άτομα νοσηλεύονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης (16 είναι οι θάλαμοι) και εννέα είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Οι 8 από τους 9 που νοσηλεύονται αυτή την ώρα στην ΜΕΘ του ΠΓΝΛ, είναι ανεμβολίαστοι.

Μάλιστα οι ηλικίες τους είναι από 50 – 60 έτη και προέρχονται όχι μόνο από τη Λάρισα, αλλά επίσης από Καρδίτσα, Κατερίνη, Χαλκίδα, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα και Καρπενήσι.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή