"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Τέσσερα παιδιά νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα κρούσματα κορωνοϊού καλπάζουν το τελευταίο διάστημα στη Λάρισα ξεπερνώντας συχνά το τριψήφιο νούμερο των 100.

Παρατηρείται όμως επίσης και μια σταδιακή αύξηση νοσηλειών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας τις τελευταίες ημέρες. Ο αριθμός βέβαια δεν είναι ανησυχητικός προς το παρόν αφού από 7 περίπου οι εισαγωγές ανέβηκαν στις 10. Το ίδιο είναι αντιστοίχως το ποσοστό και στα παιδιά.

Αυτή την στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύονται 4 παιδιά,  από νεογνά έως 16 ετών, ενώ υπάρχουν και δύο ύποπτα κρούσματα. Πάντως το συντριπτικό ποσοστό των παιδιών που χρειάζεται να μεταφερθούν στο ΠΓΝΛ, περνάνε πολύ ελαφρά την νόσο.

Σε ότι αφορά τους νοσηλευόμενους όλων των ηλικιών αυτή την στιγμή φτάνουν τους 56 στο ΠΓΝΛ εκ των οποίων τα 4 παιδιά. 15 άτομα νοσηλεύονται στους θαλάμους αρνητικής πίεσης (16 είναι οι θάλαμοι) και εννέα είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Οι 8 από τους 9 που νοσηλεύονται αυτή την ώρα στην ΜΕΘ του ΠΓΝΛ, είναι ανεμβολίαστοι.

Μάλιστα οι ηλικίες τους είναι από 50 – 60 έτη και προέρχονται όχι μόνο από τη Λάρισα, αλλά επίσης από Καρδίτσα, Κατερίνη, Χαλκίδα, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα και Καρπενήσι.

Πηγή: onlarissa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης