Τέσσερα χρόνια κοινωνικής καταστροφής από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τρόικα Reviewed by Momizat on . Tέσσερα χρόνια κλείνουν σήμερα από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελόριζο για την προσφυγή στο «μηχανισμό στήριξης» και την υπαγωγή της χώρας μας Tέσσερα χρόνια κλείνουν σήμερα από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελόριζο για την προσφυγή στο «μηχανισμό στήριξης» και την υπαγωγή της χώρας μας Rating: 0

Τέσσερα χρόνια κοινωνικής καταστροφής από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τρόικα

Τέσσερα χρόνια κοινωνικής καταστροφής από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Τρόικα

Tέσσερα χρόνια κλείνουν σήμερα από την ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου στο Καστελόριζο για την προσφυγή στο «μηχανισμό στήριξης» και την υπαγωγή της χώρας μας σε καθεστώς μνημονίου!

Τέσσερα χρόνια κόλασης για τους εργαζόμενους και το λαό. Μιας κόλασης που μεθοδεύτηκε συστηματικά από την κυβέρνηση Παπανδρέου για να μην κινδυνεύσουν τα δάνεια των Γερμανών, Γάλλων και Ελλήνων τραπεζιτών. Για να σωθεί η ευρωζώνη και η ίδια η ΕΕ. Για να αβγατίσουν τα κέρδη των επιχειρηματιών – αφεντικών τους, πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας.

Για αυτό οι άθλιες κυβερνήσεις Παπαντρέου, Παπαδήμου, και Σαμαρά-Βενιζέλου βύθισαν στα σκοτάδια το λαό.

Τέσσερα χρόνια αγώνων. Απεργιών, πλατειών, διαδηλώσεων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, καταλήψεων, συγκρούσεων με τις δυνάμεις καταστολής. Και συνεχίζουμε!

Ξέρουμε πόσο παραμύθια είναι τα κυβερνητικά λεγόμενα ότι «ξεπεράσαμε την κρίση» και έρχεται «έξοδο από το μνημόνιο», την ίδια ώρα που ετοιμάζονται να ψηφίσουν ένα νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ένα νέο μνημόνιο! Πίσω από τα παραμύθια για το «ψευδογενές πλεόνασμα» η πραγματικότητα λέει ότι βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, 175,1% για το 2013 από 148,3% το 2010 και το δημοσιονομικό έλλειμμα, 12,7% από 10,9% το 2010, ενώ ανάλογα είναι τα καταστροφικά αποτελέσματα της Τρόικα όπου πάτησε το πόδι της, σε Κύπρο, Ιρλανδία κ.α.

Θα συνεχίσουμε μέχρι να πετάξουμε πάνω από τις πλάτες μας τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο. Τα κοράκια της τρόικας, της ΕΕ και του ΔΝΤ. Όλο αυτόν τον εσμό των επιχειρηματιών, «επενδυτών», εργολάβων και άλλων αρπακτικών, που μέσα στην απόλυτη υπεροψία τους κλέβουν πιο πολύ από ποτέ, βιάζουν την φύση πιο πολύ από ποτέ, επιδεικνύουν την εξουσία τους πιο ξεδιάντροπα από ποτέ.

Αλλά θα γυρίσει ο τροχός… Με όπλο μια άλλη Αριστερά και ένα κίνημα ανατροπής, θα διώξουμε με τους αγώνες μας όλα αυτά τα τέρατα, να ανασάνει ο λαός, να ανοίξουμε τον δρόμο για μια άλλη κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

24/04/2014

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή