Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή – δύο ανήλικοι Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για κλοπή χάλκινων σωληνώσεων από βιομηχανία Δύο από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ενώ ανα Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για κλοπή χάλκινων σωληνώσεων από βιομηχανία Δύο από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ενώ ανα Rating: 0

Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή – δύο ανήλικοι

solines
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων για κλοπή χάλκινων σωληνώσεων από βιομηχανία

Δύο από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι έχοντες την επιμέλειά τους

Συνελήφθησαν, χθες (25-03-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 23, 19, 17 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Επιπλέον, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οι έχοντες την επιμέλεια των ανηλίκων.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί εισήλθαν σε προαύλειο χώρο βιομηχανίας και αφαίρεσαν χάλκινες σωληνώσεις συνολικού μήκους (110) μέτρων, τις οποίες στη συνέχεια φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Οι αφαιρεθείσες σωληνώσεις και το παραπάνω όχημα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας