Τέσσερις συλλήψεις στον νομό Reviewed by Momizat on . Σε τέσσερις συλλήψεις, για εντελώς διαφορετικούς λόγους, προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής, οι άνδρες της Αστυνομίας στον νομό Τρικάλων Σε τέσσερις συλλήψεις, για εντελώς διαφορετικούς λόγους, προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής, οι άνδρες της Αστυνομίας στον νομό Τρικάλων Rating: 0

Τέσσερις συλλήψεις στον νομό

Τέσσερις συλλήψεις στον νομό

Σε τέσσερις συλλήψεις, για εντελώς διαφορετικούς λόγους, προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής, οι άνδρες της Αστυνομίας στον νομό Τρικάλων.

Ενας Ελληνας 51 ετών, συνελήφθη, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα, τι παρενέβη, αλλά η απόφαση αφορούσε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών και χρηματική ποινή 250 ευρώ.

Επίσης, στα Τρίκαλα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 47χρονο, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η απόφαση αφορούσε σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και είκοσι ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 200 ευρώ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, δύο προσωρινά υπεύθυνοι καφετεριών συνελήφθησαν για ηχορύπανση. Ο δύο (ηλικίας 40 και 30 ετών) λειτουργούσαν μουσική στα καταστήματα προκαλώντας ηχορύπανση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή