Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού Reviewed by Momizat on . Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για να στηρίξουν μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για να στηρίξουν μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που Rating: 0

Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού

Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους  για να στηρίξουν οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού

Τέσσερις σχολικές μονάδες στα Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων για να στηρίξουν μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού καθώς και τα συσσίτια που προσφέρονται από Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.
Το 24ο Νηπιαγωγείο, το 35ο Δημοτικό σχολείο, το 7ο Γυμνάσιο και το 8ο Λύκειο, απλώνουν “Σχολικό δίχτυ” υποστήριξης των αδυνάμων, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, σε μία κοινή δράση ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των τριών μερών της σχολικής κοινότητας (μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς).
Η πρωτοβουλία ανήκει στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των συνεργαζόμενων σχολείων και στην όλη προσπάθεια συμπράττει ενεργά και ουσιαστικά η “Εθελοντική Ομάδα” μαθητών του 8ου Λυκείου.
Χώροι συγκέντρωσης των ειδών θα είναι κάθε σχολική μονάδα που συμμετέχει στη δράση, κατά το χρονικό διάστημα 11-13 Δεκεμβρίου. Στις 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π. μ. οι  συγκεντρωθείσες ποσότητες θα μεταφερθούν στο 8ο Λυκείου, όπου θα συσκευαστούν από τους μαθητές-μέλη της “Εθελοντικής Ομάδας” και γονείς.
Τα προσφερόμενα είδη μπορεί να είναι, κατά προτίμηση, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, γάλατα μακράς διαρκείας, χυμοί, κ.λπ.).
Ας προσφέρουμε όλοι το ελάχιστο στηρίζοντας το “Σχολικό δίχτυ”, ελπίζοντας ότι κατά τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων θα μας ενώσει η αγάπη και η έννοια για τον συνάνθρωπο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή