"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.6 C
Trikala

Τέσσερις υποψήφιοι από την Οιχαλία και ο Γεωργολόπουλος για τη θέση του Δημάρχου Φαρκαδώνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να συγκληθεί στη Φαρκαδώνα η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη , για να εκλέξει τον νέο δήμαρχο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση του Σπύρου Αγναντή που έχει εκλεγεί με τους περισσότερους σταυρούς προτιμήσεως.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφούσα παράταξη απαρτίζεται από εννέα [9] δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο νέος δήμαρχος Φαρκαδώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες 4 δημοτικοί σύμβουλοι από την Οιχαλία αναμένεται , εκτός απροόπτου , να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους για τη θέση του δημάρχου .

Nα σημειωθεί ότι από τους 4 οι δύο [2] μιλούν ανοικτά ότι σε περίπτωση που εκλεγούν θα είναι χρήσιμο τη θέση ειδικού συμβούλου στο δήμο να καλύψει ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος.

Ζαφείρης Ευάγγελος [Κοντός] . Κοσμάς Βαγγέλης , Κουκώνης Βασίλης και Παπαγεωργίου Ανδρέας είναι οι ενδιαφερόμενοι για τον δημαρχιακό θώκο .

Μία σοβαρή υποψηφιότητα είναι του πρώην δημάρχου Πελιναίων και νυν αντιδημάρχου Φαρκαδώνας Γιάννη Γεωργολόπουλου.

Όλοι ανεξαιρέτως υποστηρίζουν ότι θα κυριαρχήσει στο τέλος η συναίνεση προκειμένου να συμβαδίσει με τη δημοκρατία ,το ήθος και την εντιμότητα που διοίκησε τον τόπο ο αείμνηστος Γιάννης Σακελαρίου.

Άγνωστο παραμένει τι θα αποφέρουν οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες.

Αγναντής Σπύρος, Κακαϊτσα Ειρήνη, Στεργίου – Μπότη Ελένη και Ζώτος Αθανάσιος δηλώνουν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης