"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τέτοια Γκαφάλια που είμαστε…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πείσμωσαν οι Τρικαλινοί προύχοντες,που πήραν τα βάγια στη μοιρασιά των σχολών και ο Δήμαρχος της έξυπνης πόλης συγκάλεσε σύσκεψη,προκειμένου να διαμορφώσουν το κείμενο με τις διεκδικήσεις.

Μαζεύτηκαν λοιπόν στο καφενείο του Μενέλαου,για να καταγράψουν σε ένα χαρτί τις προτάσεις,που θα έτριβαν στη μούρη του Γαβρόγλου και θα έπαιζαν όλα τα τοπικά sites την επόμενη ημέρα,προς τέρψιν των Tρικαλινών ψηφοφόρων.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κ.Παπαστεργίου και πρότεινε να ζητήσουμε σχολή προγραμματισμού των γκαβών λεωφορείων,με πρύτανη βέβαια τον μπιστικό του Ιωάννη Κωτούλα, εν μέσω αποθέωσης από τη Σοφία Αλεστά, Έφη Λεβέντη και της Χρυσάνθης Γάλλου-Δαλκαφούκη.

Η τελευταία ήταν δακρυσμένη και βαθιά συγκινημένη,μιας και ένα όροφο πιο πάνω ήταν τα παλιά γραφεία του φιλεύσπλαχνου για τους οπαδούς του,ΠΑΣΟΚ.

Αμέσως μετά ο Ηλίας Βλαχογιάννης πρότεινε να πάρουμε την πάλαι ποτέ σχολή Βασιλικής χωροφυλακής,ενώ ο Μιχάλης Ταμήλος,ένα πολυτεχνείο εξειδικευμένο στη κατασκευή γεφυρών τύπου Καλατράβα.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων κ.Σινάνης,επιτακτικά απαίτησε να εγγραφεί στο κείμενο η ακαδημία ιεροψαλτών και ο Κώστας( Πελέ) Μαράβας η ίδρυση ΙΕΚ παρασκευής Τρικαλινού λουκάνικου,την ώρα που η Μάνη έβγαζε μανιωδώς selfie,ακόμη και με το βίκο στη βεράντα.

Την παράσταση έκλεψε όπως πάντα ο bon viveur Τάσος Κατσιάνης,που δήλωσε ότι η επαρχία μας χρειάζεται ένα κολέγιο, όπου καθολικές καλόγριες θα διδάσκουν αριστοκρατικούς τρόπους και savoir vivre.

Υποσχέθηκε δε ότι θα μεριμνήσει ο ίδιος προσωπικά,την διεύθυνση να την αναλάβει ο μεγάλος Χρήστος Ζαμπούνης.

Ικανοποιημένοι όλοι σηκώθηκαν να φύγουν,την ώρα που από κάτω στο sante,ακούγονταν η φωνή του στοχαστή της Ασκληπιού κ.Hλία Βασιλού :

Για τα Γκαφάλια,πολύ τους πέφτετε…

Μαυρογιαλούρος

 

Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης