Τακτική δικάσιμος για παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας στους Ταξιάρχες Reviewed by Momizat on . Σε τακτική δικάσιμο θα απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδιδονται, σχετικά με παρέμβασή τους στην εκλογική διαδικασία, οι δύο δημότες Φαρκαδόνας. Σύμφω Σε τακτική δικάσιμο θα απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδιδονται, σχετικά με παρέμβασή τους στην εκλογική διαδικασία, οι δύο δημότες Φαρκαδόνας. Σύμφω Rating: 0

Τακτική δικάσιμος για παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας στους Ταξιάρχες

Τακτική δικάσιμος για παραβιάσεις της εκλογικής διαδικασίας στους Ταξιάρχες

Σε τακτική δικάσιμο θα απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδιδονται, σχετικά με παρέμβασή τους στην εκλογική διαδικασία, οι δύο δημότες Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε εκλογικό τμήμα των Ταξιαρχών, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης, έγιναν αντιληπτοί από δικαστικό αντιπρόσωπο και μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ένας που έβαζε – ή επιχείρησε να βάλει, δεν είναι σαφές – ψηφοδέλτια ενός συνδυασμού στην κάλπη, και ακόμη ένας, ο οποίος προσέθετε σταυρούς σε συγγενικό του πρόσωπο.

Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα, αλλά οι δύο διέφυγαν. Όμως, επειδή η διαδικασία του αυτοφώρου διαρκεί περισσότερο από την ίδια την πράξη, συνελήφθησαν την επομένη και σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Το συμβάν έχει βάλει φωτιά στα εκλογικά του Δήμου Φαρκαδόνας, αφού ορισμένοι έλεγαν ότι «το κλίμα, πλέον, αντιστρέφεται».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή