Ταμήλος: Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον ΧΥΤΑ Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: Δικαιωμένος αισθάνεται ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος για την εξαγγελία υλοποίησ Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: Δικαιωμένος αισθάνεται ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος για την εξαγγελία υλοποίησ Rating: 0

Ταμήλος: Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον ΧΥΤΑ

Ταμήλος: Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον ΧΥΤΑ

Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Δικαιωμένος αισθάνεται ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος για την εξαγγελία υλοποίησης του έργου της Β’ φάσης της επέκτασης του ΧΥΤΑ Τρικάλων, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό. Για το συγκεκριμένο έργο, ο κ. Ταμήλος, από πολλά χρόνια πριν είχε ξεκινήσει την προσπάθεια για την ωρίμανσή του, με την τότε ιδιότητά του, ως Πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ  Α.Ε.

Έτσι, ύστερα από προσπάθειες πολλών ετών για την εξασφάλιση των απαραίτητων μελετών και περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων, φθάσαμε στο σημείο να εγκρίνεται σήμερα, η κατασκευή της επέκτασης του ΧΥΤΑ Τρικάλων, με συνολικό προϋπολογισμό 9.150.000 ευρώ.

Συνεπώς με την κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου, η Δυτική Θεσσαλία εξασφαλίζει για τα επόμενα 17 χρόνια, τον απαραίτητο χώρο για τη διάθεση των στερεών αποβλήτων της και υλοποιείται ένα έργο που προστατεύει το περιβάλλον της Δυτικής Θεσσαλίας από την ανεξέλεγκτη διάθεση των απορριμμάτων.                                                                                             

Μιχάλης Ταμήλος

Βουλευτής Ν.Δ. Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας