Ταμήλος και πάσης Ελλάδος … Reviewed by Momizat on . « Πολλές φορές ‘αναδεικνύονται’ κάποια άτομα ως υποψήφιοι βουλευτές όταν δεν έχουν εκλεγεί ούτε στον…Πολιτιστικό Σύλλογο Σαραγίων. Σαν να θελήσει κάποιος κατευθ « Πολλές φορές ‘αναδεικνύονται’ κάποια άτομα ως υποψήφιοι βουλευτές όταν δεν έχουν εκλεγεί ούτε στον…Πολιτιστικό Σύλλογο Σαραγίων. Σαν να θελήσει κάποιος κατευθ Rating: 0

Ταμήλος και πάσης Ελλάδος …

Ταμήλος και πάσης Ελλάδος …

« Πολλές φορές ‘αναδεικνύονται’ κάποια άτομα ως υποψήφιοι βουλευτές όταν δεν έχουν εκλεγεί ούτε στον…Πολιτιστικό Σύλλογο Σαραγίων. Σαν να θελήσει κάποιος κατευθείαν από φαντάρος να γίνει ταξίαρχος, ούτε σε πραξικόπημα δεν γίνεται αυτό. Έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, όπως π.χ. και κάποιο νέο να θέλει να βγάλει μέχρι και το θειο του από το ψηφοδέλτιο για γίνει ο ανιψιός βουλευτής.

Τα κόμματα έχουν δομή, και θα πρέπει να ξεκινάνε από μια βάση, όχι αχταρμάς. Ας ξεκινούσαν λοιπόν κάποιοι με το να εκλεγούν ως δημοτικοί σύμβουλοι πρώτα κι έπειτα να έχουν δικαίωμα να ζητάνε θέση υποψηφίου βουλευτή. Κάποιος που δεν έχει εκλεγεί πουθενά δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητά θέση, να μας αφήσουν ήσυχους επιτέλους κάποιοι που πιέζουν συνέχεια.»

Ραδιο Λέσχη

Σχόλια (1)

  • persefoni

    Μπράβο Στον Ταμηλο ! Τουλάχιστον έχει τη δύναμη της δημόσιας γνώμης ! Οι άλλοι δεν μιλάνε και ούτε τους ρωτούν !
    Βέβαια αυτόν τον θέλουν κάποιοι για να έχουν σίγουρα την εκλογή τους

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή