Ταμήλος: Λάθος η μη κατανομή ειδικοτήτων στο ΙΕΚ; Reviewed by Momizat on . Δεύτερη επιστολή στον υπουργό Παιδείας, αυτή τη φορά για το ΙΕΚ, απέστειλε ο Μιχ. Ταμήλος. Αυτή τη φορά, το πρόβλημα αφορά στη μη κατανομή εκπαιδευτικών από δια Δεύτερη επιστολή στον υπουργό Παιδείας, αυτή τη φορά για το ΙΕΚ, απέστειλε ο Μιχ. Ταμήλος. Αυτή τη φορά, το πρόβλημα αφορά στη μη κατανομή εκπαιδευτικών από δια Rating: 0

Ταμήλος: Λάθος η μη κατανομή ειδικοτήτων στο ΙΕΚ;

Ταμήλος: Λάθος η μη κατανομή ειδικοτήτων στο ΙΕΚ;

Δεύτερη επιστολή στον υπουργό Παιδείας, αυτή τη φορά για το ΙΕΚ, απέστειλε ο Μιχ. Ταμήλος. Αυτή τη φορά, το πρόβλημα αφορά στη μη κατανομή εκπαιδευτικών από διαθεσιμότητα, σε θέσεις στο ΙΕΚ Τρικάλων. Αντιθέτως, αυτό έχει συμβεί στους άλλους τρεις θεσσαλικούς νομούς. Οπότε, αναρωτιέται ο τρικαλινός βουλευτής: πρόκειται για εκ παραδρομής λάθος; Αν δεν είναι, πρόκειται για «κατάφωρη αδικία για τον νομό Τρικάλων». Αδικία, όμως, είναι σίγουρα η θέση σε διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών. Και η μη παρακολούθηση μαθημάτων στα ΕΠΑΛ, από περίπου 200 τρικαλινούς μαθητές. Αν δεν είναι λάθος, όμως, τι θα συμβεί;

 

Η επιστολή

Ολόκληρη η επιστολή, έχει ως εξής:

 

                                                Προς : Τον Υπουργό Παιδείας

                                                                   κ. Αρβανιτόπουλο

 

 κ. Υπουργέ,

Σας γνωρίζω ότι στο Νομό Τρικάλων έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα 27 εκπαιδευτικοί τεχνολογικής και υγειονομικής εκπαίδευσης και περιμέναμε να κατανεμηθούν ισάριθμες οργανικές θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού στο ΙΕΚ του Νομού μας, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η μετακίνηση του παραπάνω προσωπικού και να υπάρχει επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό για τη διδασκαλία των τεχνικών ειδικοτήτων στο ΙΕΚ Τρικάλων.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στο Νομό Τρικάλων δεν έχει κατανεμηθεί καμία οργανική θέση εκπαιδευτικού προσωπικού για το ΙΕΚ, ενώ στο νομό Λάρισας κατανεμήθηκαν 42 οργανικές θέσεις, στο Νομό Καρδίτσας 13 θέσεις και στο Νομό Μαγνησίας 14 οργανικές θέσεις.

Εάν αυτό δεν οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής αποτελεί κατάφωρη αδικία για το νομό Τρικάλων και απαιτούμε άμεσα επαναπροσδιορισμό των οργανικών θέσεων που συστήνονται για τη μετακίνηση των εκπαιδευτικών τεχνολογικής εκπαίδευσης και κατανομή οργανικών θέσεων σε ειδικότητες που υφίστανται και σήμερα στο ΙΕΚ Τρικάλων.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ Κ. ΤΑΜΗΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή