Ταμήλος – Μπουτίνας τα είπαν με…. νόημα Reviewed by Momizat on . «Μισή» είδηση έβγαλε η επίσκεψη του Μ. Ταμήλου στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον τέως Δήμαρ «Μισή» είδηση έβγαλε η επίσκεψη του Μ. Ταμήλου στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον τέως Δήμαρ Rating: 0

Ταμήλος – Μπουτίνας τα είπαν με…. νόημα

Ταμήλος – Μπουτίνας τα είπαν με…. νόημα

«Μισή» είδηση έβγαλε η επίσκεψη του Μ. Ταμήλου στην Καλαμπάκα. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το πολιτικό του γραφείο, ο βουλευτής συναντήθηκε με τον τέως Δήμαρχο, Β. Μπουτίνα, οποίος «προβλέπεται να πρωταγωνιστήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» στις εξελίξεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Με άλλα λόγια, μπορεί να μην κατέλθει ο ίδιος υποψήφιος, αλλά με κάποιον τρόπο να επηρεάσει τις εξελίξεις. «Ολόκληρη» θα ήταν η είδηση, εάν έλεγε και το τι ακριβώς θα κάνει ο κ. Μπουτίνας…
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

tam-sakΤην πόλη της Καλαμπάκας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος έδωσε συνεντεύξεις στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς  – Ράδιο Σταγών και Ράδιο Μετέωρα – μέσω των οποίων είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε πλήθος ερωτημάτων ακροατών που είχαν σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη και τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση. Ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασε την αισιοδοξία του, για την έξοδο της χώρας από την Κρίση εντός του 2014 και ευχήθηκε σε όλους τους Καλαμπακιώτες, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές για την Πρωτοχρονιά, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Σακελλαρίου και τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμπάκας.

Η επίσκεψη του κ. Ταμήλου στην Καλαμπάκα, ολοκληρώθηκε με τη συνάντησή του, με τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Βύρωνα Μπουτίνα. Οι κ.κ. Ταμήλος και Μπουτίνας, παλιοί συνεργάτες από τη θητεία τους στην  ΤΕΔΚ Ν. Τρικάλων, με μακρά θητεία αμφότεροι στη Τοπική Αυτοδοίκηση, συζήτησαν επί μακρόν για τις εξελίξεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με φόντο τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, στο Δήμο Καλαμπάκας, εξελίξεις στις οποίες προβλέπεται να πρωταγωνιστήσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βύρων Μπουτίνας.

 

Αφήστε το σχόλιο σας