Ταμήλος: Να ολοκληρώθουν τα έργα στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος επισκέφθηκε τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη, κατά την Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος επισκέφθηκε τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη, κατά την Rating: 0

Ταμήλος: Να ολοκληρώθουν τα έργα στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Ταμήλος: Να ολοκληρώθουν τα έργα στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος επισκέφθηκε τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ), προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη, κατά την οποία και αναλύθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα, που απασχολούν τη ΣΕΦΑΑ .
Στη σύσκεψη που διοργάνωσε η Κοσμητεία της ΣΕΦΑΑ, μετείχε πέραν του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Ταμήλου, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Κοσμήτορας κ. Κουτεντάκης και καθηγητές της Σχολής . Τη σύσκεψη απασχόλησε η πορεία υλοποίησης δυο έργων, η λειτουργία των οποίων αποτελεί ζωτική ανάγκη για την παροχή ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού έργου από την Σχολή προς τους φοιτητές της καθώς και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν τις υποδομές και τη λειτουργία της ΣΕΦΑΑ.

Τα δύο ημιτελή έργα που απασχόλησαν τη σύσκεψη, και για τα οποία αναζητούνται πηγές χρηματοδότησης, είναι:

1) Η ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου, με προϋπολογισμό 3.500.000€

2) Η επισκευή του ποδηλατοδρομίου, με προϋπολογισμό 400.000 €.

Ο κ. Ταμήλος στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα όσα σχετίζονται με τον παλαιότερο σχεδιασμό για την κατασκευή φοιτητικής λέσχης και, πιθανώς, εστίας, στον χώρο που έχει ήδη παραχωρηθεί από τον Δήμο, θέματα τα οποία είχε χειριστεί ως Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Ταμήλος, στάθηκε στην ανάγκη επιτάχυνσης των εργασιών και στην ολοκλήρωση της κατασκευής του Αμφιθεάτρου της Σχολής καθώς και του νέου κτιρίου Αιθουσών διδασκαλίας και εργαστηρίων, για το οποίο έργο προβλέπεται η περαίωσή του, έως τις 31-12-2015.

(Από το πολιτικό γραφείο)

tam1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή