Ταμήλος σε Γιακουμάτο για τις Κυριακές Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ,  εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Το φλέγον θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακ Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ,  εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Το φλέγον θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακ Rating: 0

Ταμήλος σε Γιακουμάτο για τις Κυριακές

Ταμήλος σε Γιακουμάτο για τις Κυριακές

Από το πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου, βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ,  εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:
Το φλέγον θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές , έσπευσε να συζητήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος με τον αρμόδιο Υφυπουργό Γεράσιμο Γιακουμάτο, σήμερα το μεσημέρι. Όπως προέκυψε από την συνάντηση των δύο ανδρών που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης, οι πληροφορίες για το υποχρεωτικό άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές του χρόνου, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η εφαρμογή του μέτρου του ανοίγματος των καταστημάτων θα γίνει σε καθορισμένες τουριστικές περιοχές της Αθήνας , της Θεσσαλονίκης και των νησιών του Αιγαίου και μέχρι 15 Μαρτίου 2015. Στη συνέχεια θα παρουσιασθεί έκθεση αξιολόγησης του εγχειρήματος από αρμόδια επιτροπή που θα συσταθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης και εάν αποδειχθεί η επιτυχία του εγχειρήματος, τότε θα είναι δυνατόν ύστερα από πρόταση των Περιφερειακών αρχών, να επεκταθεί το μέτρο του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές και σε άλλες τουριστικές περιοχές. Ειδικά για τα Τρίκαλα είναι γνωστό ότι υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των εκπροσώπων των εμπόρων και η όποια απόφαση θα παρθεί, θα είναι κοινής αποδοχής.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή