Ταμήλος σε Σαμαρά: Πάρ’ το κεντροδεξιά Reviewed by Momizat on . Στην εκπομπή "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Δημόσιας Τηλεόρασης, συμμετείχε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Ο κ.Ταμήλος σχολίασε την π Στην εκπομπή "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" της Δημόσιας Τηλεόρασης, συμμετείχε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Ο κ.Ταμήλος σχολίασε την π Rating: 0

Ταμήλος σε Σαμαρά: Πάρ’ το κεντροδεξιά

Ταμήλος σε Σαμαρά: Πάρ’ το κεντροδεξιά

Στην εκπομπή “ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ” της Δημόσιας Τηλεόρασης, συμμετείχε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου. Ο κ.Ταμήλος σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα και συνομίλησε με την έγκριτη δημοσιογράφο κ. Χριστοφιλέα για όλα τα καυτά θέματα που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση με τον ερχομό του νέου χρόνου και την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ειδικότερα, για την  κατάργηση του 25 ευρω στα νοσοκομεία δήλωσε :
“Η διόρθωση των άδικων μέτρων που επιβλήθηκαν υπό την πίεση της οικονομικής ανάγκης πριν ένα η δύο χρόνια, πρέπει να είναι διαρκής στόχος. Δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε άλλο τους αδύναμους οικονομικά πολίτες.”
Για την απόδραση του Ξηρού σχολίασε ότι ” Δυστυχώς η χώρα μας έχει μία χαλαρή Δημοκρατία. Επιβάλλεται η βελτίωση του σωφρονιστικού συστήματος και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παράγοντες που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου.”
Για τις επικείμενες Ευρωεκλογές δήλωσε ότι “Ο Πρωθυπουργός πρέπει να κάνει άνοιγμα στον χώρο της Κεντροδεξιάς για να δημιουργηθούν συνθήκες σύγκλισης των απόψεων όχι μόνο για τις ευρωεκλογές αλλά και για τις Εθνικές Εκλογές.”
(Από το πολιτικό γραφείο)

Αφήστε το σχόλιο σας