Ταμήλος: «Σωστά τα είπε ο Φάρατζ στον Σαμαρά, αλλά…» Reviewed by Momizat on . Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ορθώς τα «έχωσε» στον πρωθυπουργό ο βρετανός ευρωβουλε Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ορθώς τα «έχωσε» στον πρωθυπουργό ο βρετανός ευρωβουλε Rating: 0

Ταμήλος: «Σωστά τα είπε ο Φάρατζ στον Σαμαρά, αλλά…»

Ταμήλος: «Σωστά τα είπε ο Φάρατζ στον Σαμαρά, αλλά…»
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Τρικάλων, Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ορθώς τα «έχωσε» στον πρωθυπουργό ο βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάρατζ.
Μιλώντας στο www.parapolitika.gr, ο Μιχάλης Ταμήλος είπε: «Σωστά τα είπε ο Φάρατζ. Ας το παραδεχτούμε. Είμαστε υπό οικονομική κατοχή». «Έχουμε παραχωρήσει μέρος της ελευθερίας μας, γιατί οποιαδήποτε απόφαση και να πάρουμε πρέπει πρώτα να εγκριθεί από την Τρόικα. Δεν είναι μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή αυτό; Συμφωνώ μέχρι εδώ Αλλά ο Φάρατζ δεν μας είπε και την λύση. Γιατί λύση δεν είναι να φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρώπη όπως υποστηρίζει εκείνος. Αλλά να παλέψουμε για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να σταθούμε στα πόδια μας και να ανεξαρτητοποιηθούμε».
(Πηγή topontiki.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας