Ταξίδευε κρυμμένη στη… μπαγκαζιέρα Reviewed by Momizat on . Στο χώρο αποσκευών(!) ενός λεωφορείου ταξιδεύοντας για την Αλβανία, εντοπίσθηκε αργά χθες βράδυ μια 30χρονη γυναίκα Αλβανίδα υπήκοος. Αστυνομικοί του Τμήματος Δ Στο χώρο αποσκευών(!) ενός λεωφορείου ταξιδεύοντας για την Αλβανία, εντοπίσθηκε αργά χθες βράδυ μια 30χρονη γυναίκα Αλβανίδα υπήκοος. Αστυνομικοί του Τμήματος Δ Rating: 0

Ταξίδευε κρυμμένη στη… μπαγκαζιέρα

Ταξίδευε κρυμμένη στη… μπαγκαζιέρα

Στο χώρο αποσκευών(!) ενός λεωφορείου ταξιδεύοντας για την Αλβανία, εντοπίσθηκε αργά χθες βράδυ μια 30χρονη γυναίκα Αλβανίδα υπήκοος. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευσης Ελασσόνας κάνοντας έλεγχο χθες βράδυ

σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Βόλο για την Αλβανία, διαπίστωσαν ότι στον χώρο των αποσκευών ταξίδευε κρυμμένη μια γυναίκα.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 20 Αλβανοί υπήκοοι, μεταξύ των οποίων και ο σύζυγος της «λαθρεπιβάτιδας». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η γυναίκα επειδή δεν διέθετε τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα κρύφθηκε στην μπαγκαζιέρα, σε στάση που έκανε το λεωφορείο στο ύψος της Μελούνας, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο της Ελασσόνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της είχε καταβάλει χρηματικό ποσό, προκειμένου να ταξιδέψει για την Αλβανία.

Από αστυνομικούς της Ελασσόνας συνελήφθησαν ο σύζυγός της αλλά και ο δυο οδηγοί του λεωφορείου ενώ κρατείται και η 30χρονη. Χθες βράδυ αναζητείτο τρόπος, προκειμένου οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου, που κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίσουν κανονικά το ταξίδι για τον τελικό προορισμό τους.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας, 42, 52 και 32 ετών, οι οποίοι μετέφεραν με λεωφορείο μία παράτυπη αλλοδαπή.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, κατελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί να μεταφέρουν σε χώρο αποσκευών λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Βόλος-Αλβανία, μία 23χρονη ομοεθνή τους, η οποία στερούνταν εγγράφων που να νομιμοποιούν την παραμονή της στη χώρα μας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος κατέβαλε στους άλλους δύο οδηγούς του λεωφορείου, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, προκειμένου να μεταφέρουν την 23χρονη με το όχημα τους έως τα σύνορα της χώρας.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Ελασσόνας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή