"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

«Ταξιδιώτης» στα αζήτητα του νεκροτομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα «αζήτητα» του νεκροτομείου παραμένει, από την περασμένη Τετάρτη, η σορός μεσήλικα άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Λάρισας.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί συγγενικά πρόσωπα ενώ την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό συγγενών, δυσχεραίνει το γεγονός ότι δεν είναι γνωστά τα πραγματικά στοιχεία του, πέραν των όσων ο ίδιος δήλωσε μισθώνοντας το δωμάτιο.

Ο άγνωστος άνδρας, την περασμένη Τρίτη μίσθωσε δωμάτιο ξενοδοχείου στο κέντρο της Λάρισας, δηλώνοντας πως είναι 55 ετών και ότι κατάγεται από την Καβάλα χωρίς ωστόσο να επιδείξει αστυνομική ταυτότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», προπλήρωσε για τη διαμονή του ακόμη και με κέρματα που είχε μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν βγήκε από το δωμάτιό του ούτε δέχθηκε και επισκέψεις για να εντοπισθεί τελικά νεκρός, την Τετάρτη το μεσημέρι, από τον ξενοδοχοϋπάλληλο που ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.. Με τον θάνατό του 55χρονου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις να αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό οικείων του άγνωστου «ταξιδιώτη» με βάση και τα στοιχεία που ο ίδιος δήλωσε μισθώνοντας το δωμάτιο, χωρίς ωστόσο οι αναζητήσεις να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ούτε επίσης τα ίδια στοιχεία ταυτίζονται με άτομα που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή τους. Έτσι η σορός του άγνωστου άνδρα, πέντε ημέρες μετά τον θάνατό του, παραμένει ακόμη και στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης