"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Ταυτοποιήθηκαν οι “φαντάροι” που εισέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Bόλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mpeos  2

Ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο νεαροί, οι οποίοι τη Δευτέρα εισέβαλαν στο Δημαρχείο Βόλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. και φορώντας στρατιωτικές στολές, ισχυρίστηκαν πως υπηρετούν στο στρατόπεδο Γεωργούλα. Έδωσαν ένα χαρτάκι με ένα τηλέφωνο στον Δήμαρχο και είπαν πως “μάθαμε για μία δημοτική σύμβουλο πως κάνει καλό σεξ”.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στα σπίτια τω νεαρών βρέθηκαν οι στολές. Οι δύο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς σχολίασε για τις εξελίξεις πως ” Πράγματι έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο νεαροί και απ’ όσο πληροφορήθηκα είναι γνωστοί στην αστυνομία. Περιμένουμε τη σύλληψη και την παραπομπή τους στην ποινική δικαιοσύνη. Αυτό που με ανησύχησε και με ενόχλησε ιδιαίτερα είναι η ελαφρότητα με την οποία ο Μπέος δήλωσε σε ΜΜΕ ότι δεν έχουν κάνει και κανένα αδίκημα τα παιδιά. Δηλαδή η διατάραξη της συνεδρίασης του ΔΣ κατά τον Δήμαρχο δεν είναι αδίκημα. Αυτό με ανησυχεί βαθύτητα”. Παράλληλα συμπλήρωσε πως όπως εκείνος έχει πληροφορηθεί οι δύο νέοι ανήκουν σε σύνδεσμο φιλάθλων της πόλης.
Ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος από την πλευρά του μιλώντας για την εξέλιξη αυτή τόνισε χαρακτηριστικά πως “Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, που έρχεται το FBI και η CIA από την Αμερική να συνεργαστούν. Μείζον θέμα έγινε! 42εκ. ευρώ χρέωσαν την πόλη του Βόλου. Αυτό είναι μείζον θέμα”.
Εξελίξεις για το θέμα των δύο νεαρών αναμένονται αύριο.
Mpeos  2
onvolos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης