ΤΑΧΙ “ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ” Reviewed by Momizat on . 'Ηρθε η ώρα να συνυπάρξουν, ο Τσιτσάνης, τα Τρίκαλα και τα ταξί. Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση, ως υπευθύνου του τμήματος Δημοσίων Σχέσ 'Ηρθε η ώρα να συνυπάρξουν, ο Τσιτσάνης, τα Τρίκαλα και τα ταξί. Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση, ως υπευθύνου του τμήματος Δημοσίων Σχέσ Rating: 0

ΤΑΧΙ “ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ”

taxi tsitsanis
‘Ηρθε η ώρα να συνυπάρξουν, ο Τσιτσάνης, τα Τρίκαλα και τα ταξί. Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση, ως υπευθύνου του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και σε συνεργασία με το Μουσείο Τσιτσάνη, προτάθηκε σε ταξιτζήδες των Τρικάλων, η συνεργατική παρέμβαση.
taxi tsitsanis a
Έτσι, το ΡάδιοΤαξί Τρικάλων «Ο Αγιος Χριστόφορος» αποδέχθηκε τη πρόσκληση και αυτοκόλλητα τοποθετήθηκαν στο αριστερό «φτερό» κάθε οχήματος του στόλου. Τα αυτοκόλλητα φέρουν το λογότυπο και υπενθυμίζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις για το «Έτος Τσιτσάνη, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.
Το πρωί της Τρίτης 14 Ιουλίου, μέλη του Ραδιοταξί με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου συγκεντρώθηκαν σε ένα από τα όμορφα σημεία των Τρικάλων, τον χώρο ανάμεσα στο Τζαμί και το μαυσωλείο. Εκεί, έγινε η φωτογράφιση του όμορφου αυτού εγχειρήματος προβολής των εορταστικών εκδηλώσεων. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε τη σημαντικότητα της συνεισφοράς των ταξιτζήδων στην προβολή, τονίζοντας ότι η πόλη αποκτά συνεργατικό εθελοντισμό και ουσία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή