Τα έδρανα της Ευρωβουλής ονειρεύεται ο Δημήτρης Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Το εγκώμιο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου "πλέκει" σήμερα η εφημερίδα PARAPOLITIKA τον οποίο χαρακτηρίζει ως υπεδραστήριο αυτοδιοικητικό. Σύμφωνα μ Το εγκώμιο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου "πλέκει" σήμερα η εφημερίδα PARAPOLITIKA τον οποίο χαρακτηρίζει ως υπεδραστήριο αυτοδιοικητικό. Σύμφωνα μ Rating: 0

Τα έδρανα της Ευρωβουλής ονειρεύεται ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Τα έδρανα της Ευρωβουλής ονειρεύεται ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Το εγκώμιο του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου “πλέκει” σήμερα η εφημερίδα PARAPOLITIKA τον οποίο χαρακτηρίζει ως υπεδραστήριο αυτοδιοικητικό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η εκτίμηση του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του ίσως τον στείλει στο ευρωκοινοβούλιο :

Ένας απ’ αυτούς που εκτιμούν τον δήμαρχο Τρικκαίων είναι ο πρωθυπουργός

Σας έχω γράψει πολλά και διάφορα (κατά καιρούς) για τον δήμαρχο Τρικκαίων (Τρικάλων), Δημήτρη Παπαστεργίου. Γι’ αυτά που κάνει με το Διάστημα (όπως ο Νικολάκης ο Παππάς] , για την αγάπη που τρέφει στους μπλε κάδους και γενικώς για την υπερδραστηριότητα που αναπτύσσει ως αυτοδιοικητικός.

Για να μην τον αδικώ, πρόκειται για έναν δήμαρχο που ξεχωρίζει. Όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Ένας απ’ αυτούς που εκτιμούν τον Παπαστεργίου είναι ο πρόεδρος Μητσοτάκης . Και μάλιστα πολύ.

Εσχάτως, λοιπόν, έφτασε στ’ αυτιά μου μια πληροφορία που θέλει τον αρχηγό της Ν.Δ.  να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει τον δήμαρχο στην Ευρωβουλή. Πώς; Τοποθετώντας τον στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. Κρατήστε την πληροφορία, γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να τη γράφουν κι άλλοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή