Τα έκλεψε από τα Τρίκαλα, τα πούλησε στην Καρδίτσα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν χθες (04-04-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας δύο Συνελήφθησαν χθες (04-04-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας δύο Rating: 0

Τα έκλεψε από τα Τρίκαλα, τα πούλησε στην Καρδίτσα

Τα έκλεψε από τα Τρίκαλα, τα πούλησε στην Καρδίτσα

Συνελήφθησαν χθες (04-04-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, ο 25χρονος ημεδαπός τις νυχτερινές ώρες της (03-04-2014) στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων αφαίρεσε από συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού ένα φορητό υπολογιστή, δύο ράδιο-CD αυτοκινήτου, δύο ημιαξόνια και διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτου.
Ο 25χρονος ημεδαπός πούλησε την (03-04-2014) το πρωί τα παραπάνω αντικείμενα σε 31χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, έναντι του χρηματικού ποσού των 70 ευρώ.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, ενώ τα  αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Καρδίτσας και Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή