Τα έλεγε από τότε… ο Νίκος Λέγκας Reviewed by Momizat on . Η υπόθεσης της κατάργησης σχολών από τα Τρίκαλα δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά δυστυχώς έρχεται από παλιά. Και αυτό επιβεβαιώνεται από το βίντεο που ανέβασε o Η υπόθεσης της κατάργησης σχολών από τα Τρίκαλα δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά δυστυχώς έρχεται από παλιά. Και αυτό επιβεβαιώνεται από το βίντεο που ανέβασε o Rating: 0

Τα έλεγε από τότε… ο Νίκος Λέγκας

Τα έλεγε από τότε… ο Νίκος Λέγκας

Η υπόθεσης της κατάργησης σχολών από τα Τρίκαλα δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά δυστυχώς έρχεται από παλιά.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από το βίντεο που ανέβασε o Νίκος Λέγκας, ο οποίος τότε, πότε με την ιδιότητα του ως Υφυπουργός Οικονομικών και πότε ως απλός Βουλευτής, ανησυχούσε για τη παραμονή των σχολών στα Τρίκαλα, (θυμίζουμε πως μαζί με τον τότε Υφυπουργό Παιδείας Σπύρο Ταλιαδούρο, είχαν συνυπογράψει την ίδρυση του δεύτερου ΤΕΙ στα Τρίκαλα), κρούοντας σε ανύποπτο χρόνο τον κώδωνα του κινδύνου για την παραμονή τους εδώ.

Τόνιζε πολλά χρόνια πριν, πως δεν χρειάζεται εφησυχασμός, αλλά ένταση και μεθόδευση των κινήσεων και κυρίως προτάσεις από την πλευρά των Τρικάλων, απέναντι σε όσους είχαν στο μυαλό τους μια διαφορετική προοπτική.

Δυστυχώς οι δηλώσεις Λέγκα, αρκετά χρόνια μετά, γίνονται και πάλι επίκαιρες, δείχνοντας πως η ιστορία, στο συγκεκριμένο θέμα, επαναλαμβάνεται σαν μια κακόγουστη φάρσα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Νίκου Λέγκα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ναι..οι απόπειρες κατάργησης σχολών από τα Τρίκαλα έρχονται από παλιά. Τις αποτρέψαμε όμως, διαφωνώντας ανοικτά και έντονα, ακόμη και με το πολιτικό μας φορέα..Και όχι μόνο..Ζευγαρώσαμε, με σχετική απόφαση που είχα τη τιμή να συνυπογράψω με τον τότε συνάδελφο μου Σπύρο Ταλιαδούρο, το μοναδικό τμήμα του ΤΕΙ με ένα δεύτερο,έτσι ώστε να αποκτήσει το ΤΕΙ στοιχεία σχολής και όχι παραρτήματος.Το βίντεο που ακολουθεί δεν είναι τωρινό αλλά δυστυχώς γίνεται επίκαιρο, αφού η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται ως κακή φάρσα.

Δημοσιεύτηκε από Nikos Legkas στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

trikalain.gr

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή