Τα αποτελέσματα για το Μουσικό Χωριό Reviewed by Momizat on . Από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού» ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων Από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού» ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων Rating: 0

Τα αποτελέσματα για το Μουσικό Χωριό

Τα αποτελέσματα για το Μουσικό Χωριό

Από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δίκτυο Ανάδειξης & Αξιοποίησης του Τοπικού Πολιτισμού» ανακοινώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων για συμμετοχή στην πράξη «Ενίσχυση της Τοπικής Επιχειρηματικότητας, με τη λειτουργία Πολυδύναμου Θεματικού-Εμπορικού χώρου στην πόλη των Τρικάλων», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7 «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 7 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού 2007-2013» του ΕΣΠΑ και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).
Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του έργου www.mousikoxorio.gr, καθώς επίσης και στα γραφεία της e-Trikala A.E. (Στρ. Σαράφη 44, Τρίκαλα, τηλ. 24310 22899), που είναι ο Συντονιστής Εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή