Αποτελέσματα εκλογών Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα επικράτησε στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπ Ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα επικράτησε στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπ Rating: 0

Αποτελέσματα εκλογών Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Αποτελέσματα εκλογών Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων

Ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα επικράτησε στις εκλογές του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των αντιπροσώπων τους στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας.

Ο «Ενωτικός Συνδυασμός Εμπόρων», με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Χρήστο Μπλουγούρα επικράτησε λαμβάνοντας 678 ψήφους σε σύνολο 785 ψηφισάντων και 7 έδρες στο νέο Δ.Σ.

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων»με επικεφαλής την Γιάννα Κωνσταντινίδου έλαβε 92 ψήφους και μένει εκτός εκπροσώπησης στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας ο “Ενωτικός Συνδυασμός” εξασφαλίζει  23 έδρες και η “Αγωνιστική Συσπείρωση” 3 έδρες.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός του Χρήστου Μπλουγούρα κατέλαβε και τις 7 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων το οποίο απαρτίζουν οι : Χρήστος Μπλουγούρας (591), Στέλιος Κούτσιας (532), Χρήστος Κρητικός (489) Αθανάσιος Ντέλλας (481) Αθανάσιος Φαλτάκας (479) Χρήστος Κόκκας (398), Αθανάσιος Νατσιόπουλος (389)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή