Τα “γιατί” της αποτρόπαιας παιδοκτονίας στο Αστρος Reviewed by Momizat on . Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου, το πτώμα του όποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτ Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου, το πτώμα του όποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτ Rating: 0

Τα “γιατί” της αποτρόπαιας παιδοκτονίας στο Αστρος

Τα “γιατί” της αποτρόπαιας παιδοκτονίας στο Αστρος

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου, το πτώμα του όποίου βρέθηκε απανθρακωμένο στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου.

Το πτώμα που εντοπίστηκε χθες έφερε σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη που καταδεικνύουν ότι έγινε απόπειρα να διαμελιστεί.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον 75χρονο πατέρα του θύματος, με τον οποίο ο 38χρονος είχε συχνούς καβγάδες λόγω οικονομικών διαφορών.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο 75χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον γιο του μετά από έναν ακόμη καβγά, πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα, και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσε τις πινακίδες και έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 75χρονος έχει συλληφθεί και αναμενεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ρόλο της μητέρας στη φρικτη αυτή δολοφονία καθώς εικάζουν πως ενδέχεται να βοήθησε τον σύζυγό της να μεταφέρει τη σορό του άτυχου 39χρονου στο αυτοκίνητο. Οι αρχές εξετάζουν πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στο έγκλημα.

Το θύμα μέχρι πρόσφατα διέμενε στην Αθήνα, ωστόσο πριν λίγο καιρό εγκαταστάθηκε στο Άστρος από όπου καταγόταν.

Νωρίτερα η οικογένεια ζούσε στο Τορόντο, όπου είχε γεννηθεί και ο 39χρονος..

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από τη στιγμη που το θύμα μετακόμισε στο Άστρος οι καβγάδες με τον πατέρα του έγιναν καθημερινό φαινόμενο καθώς ο 39χρονος ζητούσε συνέχεια χρήματα, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οδήγησε στο φρικτό έγκλημα….

Η οικογένεια έχει τρεις ακόμη κόρες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης – Θεοδόσης Πάνου newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή