Τα Γλυκά Νερά νίκησαν το Εργασιακό Reviewed by Momizat on . Πολύ "βολικές" και στη "κατάλληλη" πολιτική συγκυρία ήρθαν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά νερά, αφού μετά τη πρωτοφανή επικοινωνιακή καταιγίδα που εντέ Πολύ "βολικές" και στη "κατάλληλη" πολιτική συγκυρία ήρθαν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά νερά, αφού μετά τη πρωτοφανή επικοινωνιακή καταιγίδα που εντέ Rating: 0

Τα Γλυκά Νερά νίκησαν το Εργασιακό

Τα Γλυκά Νερά νίκησαν το Εργασιακό

Πολύ “βολικές” και στη “κατάλληλη” πολιτική συγκυρία ήρθαν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά νερά, αφού μετά τη πρωτοφανή επικοινωνιακή καταιγίδα που εντέχνως μεθοδεύτηκε, επισκιάστηκαν οι όποιες αντιδράσεις για τη ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου.


Επιβεβαιώθηκε έτσι για άλλη μια φορά ο μεγάλος Αμερικανός ποιητής Allen Ginsberg που έγραψε το 1995, ότι σε μία νοσηρή και απαίδευτη πολιτικά κοινωνία όπως η ημετέρα, “όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ ελέγχει απόλυτα το δημόσιο βίο και τον ίδιο το πολιτισμό της”. 


Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

 • Αγώνας απ' τον καναπέ

  Ενώ αν δεν ήταν η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, όλη η κοινωνία θα ήταν ανάστατη για το αντεργατικό νομοσχέδιο του Κούλη.
  Τα ΜΜΕ έτσι κι αλλιώς παίζουν το παιχνίδι τους όπως το κάναν πάντα, εντελλόμενα απ’ τα αφεντικά και απ’ την κυβέρνηση.
  Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ως κοινωνία.
  Και η αδράνεια, η παθητικότητά μας και ο ωχαδερφισμός μας δείχνουν ότι μάλλον δεν κάνουμε και πολλά για να περισώσουμε ότι θα έπρεπε να αποτελεί κόκκινη γραμμή μας.
  Οπότε ας μην ψάχνουμε για αλήθειες που όμως όταν έχουν επαναληφθεί τόσες φορές έχουν καταστεί πια δικαιολογίες.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή