Τα δάκρυα της χαράς στον συνδυασμό Παπαστεργίου Reviewed by Momizat on . Πρέπει να ήταν 10.15 χθες το βράδυ. Είχαμε συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων, για δηλώσεις του νέου Δημάρχου Τρικκαίων. Κάποια στιγμή Πρέπει να ήταν 10.15 χθες το βράδυ. Είχαμε συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων, για δηλώσεις του νέου Δημάρχου Τρικκαίων. Κάποια στιγμή Rating: 0

Τα δάκρυα της χαράς στον συνδυασμό Παπαστεργίου

Τα δάκρυα της χαράς στον συνδυασμό Παπαστεργίου

Πρέπει να ήταν 10.15 χθες το βράδυ. Είχαμε συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης των Τρικάλων, για δηλώσεις του νέου Δημάρχου Τρικκαίων.
Κάποια στιγμή, η Σούλα Μπράκη, η σύζυγος του Δημάρχου, συνειδητοποίησε ότι ο αγαπημένος της εξελέγη. Και ξέσπασε.
Ωσάν σύνθημα, που έβγαζε το άγχος και την πίεση όλων των ημερών, όσοι βρίσκονταν παραδίπλα, άρχισαν τα δάκρυα. Κι ο Τόμη Κυρίτσης, κι ο Μιχάλης Λάππας, κι η Ντίνα Δήμα κι ο Ακης Αναστασίου, κι ο Κώστας Ψύχος, κι άλλοι συνεργάτες.
Ηταν η πίεση, όλος ο αγώνας, όλες οι δυσκολίες.
Αλλά για τη σύζυγο, κάτι παραπάνω. Το είπε κι ο Δήμαρχος στον ευχαριστήριο λόγο του: Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που με ανέχεται ακόμη.
Σημασία, όμως, δεν έχει αυτό. Εχει ότι σε νέους ανθρώπους βλέπεις πως ακόμη υπάρχει το συναίσθημα. Και αυτό είναι αισιόδοξο. Διότι δεν είναι η σκληρή πολιτική που κυριαρχεί. Τουλάχιστον, δεν θέλουμε να είναι.

Θανάσης Μιχαλάκης

epanek-panigiri1

Αφήστε το σχόλιο σας