Τα δώρα για το τουρνουά 3χ3 Reviewed by Momizat on . Τρία δώρα για τις τρεις πρώτες ομάδες προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων για το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Οι τρεις ομάδες θα κερδίσουν:  1. Διήμερο ταξίδι στην Τήνο 2.  Τέ Τρία δώρα για τις τρεις πρώτες ομάδες προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων για το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Οι τρεις ομάδες θα κερδίσουν:  1. Διήμερο ταξίδι στην Τήνο 2.  Τέ Rating: 0

Τα δώρα για το τουρνουά 3χ3

Τα δώρα για το τουρνουά 3χ3

Τρία δώρα για τις τρεις πρώτες ομάδες προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων για το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3. Οι τρεις ομάδες θα κερδίσουν: 
1. Διήμερο ταξίδι στην Τήνο
2.  Τέσσερα (4) ποδήλατα City Run
3. Είκοσι (20) ώρες gaming Battlenet 3D

 

Το τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων, με τη σημαντική βοήθεια των Γ> Κουρμέτζα και Βαγγ. Τσιτσάνη, θα πραγματοποιηθεί στα ανοιχτά γήπεδα του κλειστού γυμναστηρίου της Μπάρας, το διήμερο Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, από τις 4 το απόγευμα.
Η υποβολή της σχετικής αίτησης γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο, στη διεύθυνση www.123formbuilder.com/form-4199285/3on3trikalabasketball

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι ηλικίας 14 ετών και άνω, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι 23 Σεπτεμβρίου 2018, στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι το τουρνουά διεξάγεται με κανονισμούς FIBA, οπότε οι δηλώσεις συμμετοχών θα αφορούν ομάδες με 4 παίκτες (3+1 αλλαγή), υποχρεωτικά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή