Τα εθνικά κανάλια έχουν σοβαρότερα θέματα. Ότι πουλάει, ότι βρωμάει και θλίψη για τον χαρταετό που δεν θα πετάξουμε την Καθαρά Δευτέρα Reviewed by Momizat on . Και ποιο είναι αυτό το Δαμάσι για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ; Ποια είναι η Συκιά, η Ποταμιά, το Μεσοχώρι, το Αμούρι,το Βλαχογιάννι, τo Zάρκο, το Γριζάνο . Αν δεν πας Και ποιο είναι αυτό το Δαμάσι για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ; Ποια είναι η Συκιά, η Ποταμιά, το Μεσοχώρι, το Αμούρι,το Βλαχογιάννι, τo Zάρκο, το Γριζάνο . Αν δεν πας Rating: 0

Τα εθνικά κανάλια έχουν σοβαρότερα θέματα. Ότι πουλάει, ότι βρωμάει και θλίψη για τον χαρταετό που δεν θα πετάξουμε την Καθαρά Δευτέρα

Τα εθνικά κανάλια έχουν σοβαρότερα θέματα. Ότι πουλάει, ότι βρωμάει και θλίψη για τον χαρταετό που δεν θα πετάξουμε την Καθαρά Δευτέρα

Και ποιο είναι αυτό το Δαμάσι για να ασχοληθούν τα ΜΜΕ; Ποια είναι η Συκιά, η Ποταμιά, το Μεσοχώρι, το Αμούρι,το Βλαχογιάννι, τo Zάρκο, το Γριζάνο .

Αν δεν πας επί τούτου, ποτέ δεν θα σε βγάλει ο δρόμος στο κατώφλι τους. Στην εκπνοή του Θεσσαλικού κάμπου, στην σκιά του Ολύμπου βρίσκονται και ακούτε να δείτε, που θέλουν και ενημέρωση!

Θέλουν και ρεπορτάζ! Μια φορά φτάνει. Ας κουνιούνται. Ας ξαγρυπνούν. Ας κοιμούνται όπου βρουν με το ‘να μάτι ανοιχτό. Ας τρέμει το φυλοκάρδι τους μαζί με την γη κάτω απ’τα πόδια τους, δέκα μέρες τώρα.

Τα εθνικά κανάλια έχουν σοβαρότερα θέματα. Ότι πουλάει, ότι βρωμάει και θλίψη για τον χαρταετό που δεν θα πετάξουμε την Καθαρά Δευτέρα.

Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς σ’ αυτά τα μικρά άγνωστα για πολλούς χωριουδάκια. Εργατικοί άνθρωποι, νοικοκύρηδες.

Όλοι γνωρίζουν τα κρασιά τους και το τσιπουράκι τους. Το πρώτο Αμπελοχώρι στην Ελλάδα είναι το Δαμάσι.

Ποιος νοιάζεται! Όλοι αναζητούν τις ΠΟΠ κτηνοτροφικές νοστιμιές των χωριών της Ελασσόνας. Κάποιοι με ακριβά γούστα απόλαυσαν και τα μοναδικά πούρα της Ποταμιάς κι ας μην ξέρουν κατά που πέφτει.

Μοιράσαμε 5 – 10 σκηνές, κάναμε και ένα ρεπορταζάκι με το δάσκαλο κι αυτό ήταν.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν ο σεισμός … μετακινηθεί σε πιο αστικά και “σοβαρά” μέρη!

Ότι πουλάει φίλοι μου.Ήσυχο βράδυ στους φίλους κι όλους τους κατοίκους των μικρών παραολύμπιων χωριών που ακόμη σείωνται.

Κάθε που πέφτει η νύχτα, βαραίνει η αγωνία και θαρρεύει η ανθρωπιά τους. Ο ένας για τον άλλον. Ελενα Νάμινι

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή