Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» αποχαιρετούν τους αποφοίτους Reviewed by Momizat on . Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» διοργανώνουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου την τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» διοργανώνουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου την τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές Rating: 0

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» αποχαιρετούν τους αποφοίτους

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» αποχαιρετούν τους αποφοίτους

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» διοργανώνουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου την τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2012-13.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι το ακόλουθο:

– Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων κ. Γκίμτσα Βασίλειο.

– Ομιλία από τον π. Διευθυντή του Λυκείου κ. Λώλα Ευάγγελο

– Ομιλία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Συλλόγου γονέων Λυκείου κ. Κρικώνη Ευάγγελο

– Ομιλία από τον Νίκο Καραβασίλη, πρώτο σε βαθμό πρόσβασης του Σχολείου μας, επιτυχόντα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π.

– Ομιλία από τον Κωνσταντίνο Κυπριζλή, Πρόεδρο του Δ.Σ. Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά»

– Ομιλία από τον Βασίλη Πάτρα, Αντιπρόεδρο του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου των μαθητών του Λυκείου

– Απονομή αποφοιτηρίων στους απόφοιτους.

Επίσημος προσκεκλημένος των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» στην εκδήλωση είναι ο κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής Ιστορικής Γλωσσολογίας με ειδίκευση στην Ινδοευρωπαϊκή Γλωσσολογία της Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ., ο οποίος θα μιλήσει στους απόφοιτους και στους προσκεκλημένους με θέμα « Ένα άλμα για σας, ένα μικρό βήμα για την κοινωνία μας».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήρια δεξίωση προς τιμή των αποφοίτων και των γονέων τους στον αύλειο χώρο των Εκπαιδευτηρίων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή