"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Τα επτά κοινά χαρακτηριστικά που έχουν Σακκάς – Τσαβούσογλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρατηρητικός είμαι κατά περίπτωση (σε ότι μου κάνει εντύπωση θα έλεγα) και σίγουρα έχω μνήμη ελέφαντα. Συνδυάζοντας λίγο τα παραπάνω νομίζω πως μπορώ να εξάγω ένα συμπέρασμα για τον κύριο Σακκά και τον κύριο Τσαβούσογλου. Παρατηρώ και αναλύω λοιπόν τα εξής:

• το ίδιο σχήμα προσώπου, στρογγυλό θα το χαρακτήριζα, σχήμα προσώπου που είναι γνωστό σαν πρόσωπο του νερού ή πρόσωπο της σελήνης, φεγγαροπρόσωπο κοινώς, και ανήκει από ότι διαβάζω σε όσους έχουν φλεγματικό χαρακτήρα (ψύχραιμος, απαθής, που δεν αντιδρά συγκινησιακά).

• Ίδια περίπου μάτια και φρύδια,

• παρόμοια μύτη,

• μουστάκι κοινό χαρακτηριστικό (διαφορετικό ελαφρώς σχήμα και μέγεθος),

• μαγουλάκια ίδια και στόμα παρόμοιο.

• Ακόμη και η κόμη, φαλάκρα δηλαδή, ίδια είναι και της ίδιας έκτασης και στους δύο.

• Μια διαφορά την εντοπίζω στα αυτιά, λίγο πιο μεγάλα και πεταχτά του κυρίου Τσαβούσογλου. (δεν αναλύω το κάθε χαρακτηριστικό, ανατρέξτε στα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες αν θέλετε κάποιοι να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και να εξάγετε σωστότερα συμπεράσματα).

Και σκέφτομαι… δεν μπορεί κάτι γίνεται εδώ …μοιάζουν σε πολλά εξωτερικά βασικά χαρακτηριστικά καλέ. Μη σας πω σαν δύο σταγόνες νερό (που λέμε και στο χωριό μου). Δίδυμα, αδέρφια, πρώτα ξαδέρφια ; Τουλάχιστον μια πολύ κοντινή ή λίγο πιο μακρινή συγγένεια (όχι και πολύ μακρινή).

Εσείς τι λέτε;

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τον κάνει ο Κούλης και αυτόν υπουργό εξωτερικών να διαπραγματευτεί με τον κλώνο του την γαλάζια πατρίδα..

  2. Αα πλάκα μας κάντε;;Το βλέμμα του Τσαβου βγάζει φωτιές ενώ ο Νικολάκης μοιάζει με τον σούπερ Μάριο στην τελευταία πίστα με χαρά που τερμάτισε…

  3. Η καινοτομία που θα επιβάλλει ο δικός μας Τσαβούσογλου,είναι να επιβάλλει την Μπούργκα στην πόλη και θα αναδείξει το τζαμί ως χώρο θρησκευτικής λατρείας, για να την σπάσει στο δίδυμο π.Κανίνα-Ντιντή..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης