Τα Κίτρινα Ποδήλατα σήμερα στην “Κεντρική Πλατεία” Reviewed by Momizat on . ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ!!! Με δυνατές μελωδίες, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω από όλα άκρως δυναμική διάθεση, τα Κίτρινα Ποδήλατα μας προσκαλούν στο ξέφ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ!!! Με δυνατές μελωδίες, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω από όλα άκρως δυναμική διάθεση, τα Κίτρινα Ποδήλατα μας προσκαλούν στο ξέφ Rating: 0

Τα Κίτρινα Ποδήλατα σήμερα στην “Κεντρική Πλατεία”

Τα Κίτρινα Ποδήλατα σήμερα στην “Κεντρική Πλατεία”

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ!!!

kitrinaΜε δυνατές μελωδίες, ανεξάντλητη σκηνική ενέργεια και πάνω από όλα άκρως δυναμική διάθεση, τα Κίτρινα Ποδήλατα μας προσκαλούν στο ξέφρενο πάρτυ τους!
Μετά την ολοκλήρωση των ιδιαίτερα επιτυχημένων παραστάσεών τους στον Σταυρό του Νότου στην Αθήνα, με τον ολοκαίνουργιο δίσκο «ΕΤΩΝ 16» στις αποσκευές τους, αλλά πάνω απ’ όλα με την πιο θετική και αυθεντική διάθεση, τα Κίτρινα Ποδήλατα συνεχίζουν την χειμερινή περιοδεία τους στην Ελλάδα. Επόμενος σταθμός τα Τρίκαλα και η Κεντρική Πλατεία!
Τραγούδια από το ολόφρεσκο άλμπουμ ΕΤΩΝ 16, που έχει ήδη ξεχωρίσει ραδιοφωνικά αλλά και στην προτίμηση του κόσμου, όπως τα Κράτησέ με, Όσο ανασαίνω ζω, Χελιδόνι του Χειμώνα, Ναυάγιο αλλά και παλαιότερα αγαπημένα όπως τα Μη μ’ αγγίζεις, Να σε δω να γελάς, Ταξιδεύω το εγώ μου, Αυτά που έχεις ξεχάσει, Θα πάρω φόρα, Ακόμα μια ζωή μπλέκονται με ξεχωριστές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή.
Μουσικοί:
Γιώργος Ράλλης – τύμπανα
Κώστας Ξηρογιάννης – μπάσο
Τάσος Μπότης / ηχολήπτης (FOH)
Στρατής Κουγιουμτζής – φωτισμοί
Βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=6zXOM2BCcL4 (Σταυρός του Νότου Plus, φθινόπωρο 2013)
http://www.youtube.com/watch?v=QJZEfOyk6Ek (Κράτησέ με Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων)
http://www.youtube.com/watch?v=ZGcYBrpZMOE&feature=youtu.be (Αρχιτεκτονική, φθινόπ 2012)
http://www.youtube.com/watch?v=cQk6vrfNDyQ (Χελιδόνι του Χειμώνα Gagarin 205)

τηλ. 6977580754

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή