Τα “Καβουράκια” σε πρωτόγνωρη διασκευή εγχόρδων Reviewed by Momizat on . Τους γνωρίσαμε ως το ντουέτο - μπάντα που συνόδευε τη Βασιλική Καρακώστα. Μάγεψαν με τη δεξιοτεχνία τους στα δύσκολα έγχορδα όργανα που επέλεξαν να μάθουν να πα Τους γνωρίσαμε ως το ντουέτο - μπάντα που συνόδευε τη Βασιλική Καρακώστα. Μάγεψαν με τη δεξιοτεχνία τους στα δύσκολα έγχορδα όργανα που επέλεξαν να μάθουν να πα Rating: 0

Τα “Καβουράκια” σε πρωτόγνωρη διασκευή εγχόρδων

Τα “Καβουράκια” σε πρωτόγνωρη διασκευή εγχόρδων

Τους γνωρίσαμε ως το ντουέτο – μπάντα που συνόδευε τη Βασιλική Καρακώστα. Μάγεψαν με τη δεξιοτεχνία τους στα δύσκολα έγχορδα όργανα που επέλεξαν να μάθουν να παίζουν, δηλαδή το τσέλο και το βιολί. Ειδικά όταν έπαιξαν IronMaiden με δύο έγχορδα, το κοινό ξεσηκώθηκε.
Πλέον, η Λυδία και ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης, τα δύο αδέλφια που συνθέτουν το ντουέτο StringDaemons(«Δαίμονες των χορδών», κατά λέξη), μας καταπλήσσουν με μια διασκευή σε ένα λαϊκό τραγούδι, ιδιαιτέρως αγαπητό. Τα «Καβουράκια» του Βασίλη Τσιτσάνη, αυτή η όμορφη μελωδία και οι κατά το μάλλον ή ήττον κωμικοί στίχοι, αποκτούν διαφορετική «υφή» με το τσέλο και το βιολί.
Απολαύστε το!
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή