Τα κανονικά παγοδρόμια εγκαινιάζονται στο Μέτσοβο… Reviewed by Momizat on . Τι περίεργο! Εγκαινιάστηκε παγοδρόμιο στο Μέτσοβο. Εκεί, δηλαδή, όπου υπάρχει χιόνι - έστω κι αν φέτος ο καιρός ήταν μη χειμωνιάτικος. Κανονικό παγοδρόμιο, όπου Τι περίεργο! Εγκαινιάστηκε παγοδρόμιο στο Μέτσοβο. Εκεί, δηλαδή, όπου υπάρχει χιόνι - έστω κι αν φέτος ο καιρός ήταν μη χειμωνιάτικος. Κανονικό παγοδρόμιο, όπου Rating: 0

Τα κανονικά παγοδρόμια εγκαινιάζονται στο Μέτσοβο…

Τα κανονικά παγοδρόμια εγκαινιάζονται στο Μέτσοβο…

Τι περίεργο! Εγκαινιάστηκε παγοδρόμιο στο Μέτσοβο. Εκεί, δηλαδή, όπου υπάρχει χιόνι – έστω κι αν φέτος ο καιρός ήταν μη χειμωνιάτικος. Κανονικό παγοδρόμιο, όπου μάλιστα παίζουν και χόκεϊ. Αλλά βρίσκεται στο βουνό, σε μια ορεινή περιοχή, όπου όντως μπορεί να αξιοποιηθεί για τον τουρισμό της περιοχής. Και βεβαίως, «δένει» με το περιβάλλον….

Ακολουθεί η είδηση:

 

Μπορεί το χιόνι να μην είναι αρκετό για να λειτουργήσει το χιονοδρομικό του Μετσόβου, ωστόσο υπάρχει μία ξεχωριστή επιλογή για όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να επιδοθούν σε χειμερινά σπορ.

Το παγοδρόμιο βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ. Από 5 ευρώ τη μισή ώρα μέχρι και 10 ευρώ για όλη την ημέρα, δίνεται η δυνατότητα για μια απλή βόλτα πάνω στον πάγο ή για άξελ και λουπ για τους πιο μυημένους!

Τα εγκαίνια του παγοδρομίου πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσόβου Νίκο Τσομπίκο. Η λειτουργία του παγοδρομίου γίνεται με ευθύνη ιδιώτη, ο οποίος ανέλαβε την εκμετάλλευσή του μετά από διαγωνισμό.

Το έργο ήταν πολύπαθο, αφού μαζί με το κολυμβητήριο ξεκίνησαν από το Β’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, το 1998-1999 (!) κι έφτασαν τώρα να αποδίδονται στο κοινό.

Το παγοδρόμιο, αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στο χειμερινό τουρισμό αλλά και τον χειμερινό αθλητισμό, στον οποίο έχει παράδοση η περιοχή του Μετσόβου.
Το παγοδρόμιο του Μετσόβου, το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, είναι σίγουρο πως θα το επισκέπτονται πολίτες, κυρίως μικρά παιδιά, από ολόκληρο το νόμο Ιωαννίνων και φυσικά όχι μόνο από αυτόν.

(Πηγή vimanews.gr, sportsioannina.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή