Τα κλειδιά τους παραδίδουν σήμερα και οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες – “Ανοιχτά” χωρίς πελάτες το απόγευμα η “Ασκληπιού” και τα Μανάβικα” Reviewed by Momizat on . Η κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι εκπρόσωποι της εστίασης, με την παράδοση των κλειδιών των επιχειρήσεων έχει προφανώς συμβολικό χαρακτήρα. Η κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι εκπρόσωποι της εστίασης, με την παράδοση των κλειδιών των επιχειρήσεων έχει προφανώς συμβολικό χαρακτήρα. Rating: 0

Τα κλειδιά τους παραδίδουν σήμερα και οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες – “Ανοιχτά” χωρίς πελάτες το απόγευμα η “Ασκληπιού” και τα Μανάβικα”

Τα κλειδιά τους παραδίδουν σήμερα και οι Τρικαλινοί  επιχειρηματίες – “Ανοιχτά” χωρίς πελάτες το απόγευμα η “Ασκληπιού” και τα Μανάβικα”

Η κινητοποίηση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα οι εκπρόσωποι της εστίασης, με την παράδοση των κλειδιών των επιχειρήσεων έχει προφανώς συμβολικό χαρακτήρα. O φόβος που εκφράζουν οι καταστηματάρχες ότι δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν ξανά τα μαγαζιά τους με τα συσσωρευμένα χρέη δεν είναι διόλου συμβολικός.

O αγώνας των καταστηματαρχών εστίασης στα Τρίκαλα ξεκίνησε . Σήμερα Τετάρτη συγκεντρώνουν τα κλειδιά ώρα 11.00 – 13.00 μπροστά από το δημαρχείο . Την ίδια ώρα τα καφέ στο κέντρο της πόλης θα παίζουν μουσική. Επίσης σήμερα το απόγευμα τα καφέ της Ασκληπιού και τα Μανάβικα θα παίζουν μουσική με κλειστά τα μαγαζιά. Οι επιχειρηματίες, εκφράζουν την απόγνωση τους για το «λουκέτο» στην εστίαση, τονίζοντας πως αυτό θα δώσει την «χαριστική βολή» στον κλάδο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή