Τα «Κολοκοτρώνεια» για όγδοη συνεχή χρονιά στην Γλυκομηλιά Reviewed by Momizat on . Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνονται φέτος, το Σάββατο 23 Ιουλίου (9.30 μ.μ.), τα «Κολοκοτρώνεια» στη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας, γενέτειρα του μεγάλου λαϊκού δημι Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνονται φέτος, το Σάββατο 23 Ιουλίου (9.30 μ.μ.), τα «Κολοκοτρώνεια» στη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας, γενέτειρα του μεγάλου λαϊκού δημι Rating: 0

Τα «Κολοκοτρώνεια» για όγδοη συνεχή χρονιά στην Γλυκομηλιά

Τα «Κολοκοτρώνεια» για όγδοη συνεχή χρονιά στην Γλυκομηλιά

Για όγδοη συνεχή χρονιά διοργανώνονται φέτος, το Σάββατο 23 Ιουλίου (9.30 μ.μ.), τα «Κολοκοτρώνεια» στη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας, γενέτειρα του μεγάλου λαϊκού δημιουργού Χρήστου Κολοκοτρώνη. Πρόκειται για εκδήλωση τιμής και μνήμης του «πρύτανη» του λαϊκού τραγουδιού, όπως τον έχει χαρακτηρίσει ο Βασίλης Τσιτσάνης με τον οποίο ο Χρήστος Κολοκοτρώνης συνεργάστηκε στενά και επί μακρόν.
Φέτος, εξάλλου θα συμμετάσχει συνοδευόμενη από τον Διευθυντή και καθηγητές του 3ου Λυκείου Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης και ομάδα μαθητών η οποία θα παρουσιάσει ερευνητική εργασία της για τους τρικαλινούς δημιουργούς και ειδικότερα για τον Χρήστο Κολοκοτρώνη.

Τα «Κολοκοτρώνεια» για όγδοη συνεχή χρονιά στην Γλυκομηλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή