Τα κορίτσια του Λυκείου “Αθηνα” κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελλάδας και Κύπρου Reviewed by Momizat on . Σαρωτικά και στον τελικό του Μαθητικού  τα κορίτσια του “Αθηνά” , συνέτριψαν με 8-1 την ομάδα του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης και κατέκτησαν τον τίτλο του πανελλ Σαρωτικά και στον τελικό του Μαθητικού  τα κορίτσια του “Αθηνά” , συνέτριψαν με 8-1 την ομάδα του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης και κατέκτησαν τον τίτλο του πανελλ Rating: 0

Τα κορίτσια του Λυκείου “Αθηνα” κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελλάδας και Κύπρου

Τα κορίτσια του Λυκείου “Αθηνα” κατέκτησαν το πρωτάθλημα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Ελλάδας και Κύπρου

Σαρωτικά και στον τελικό του Μαθητικού  τα κορίτσια του “Αθηνά” , συνέτριψαν με 8-1 την ομάδα του Αριστοτέλειου Θεσσαλονίκης και κατέκτησαν τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος, σε ένα ματς που έγινε στο γήπεδο Μελισσίων Αττικής και αποδείχθηκε περίπατος. Τέσσερα γκολ σημείωσε η Κωστοπούλου ,τρία η Τσόγκα και  ένα Μπουκουβάλα ενώ έχασε πέναλτι η Πλακιά.  Δεύτερο στην κατάταξη το Αριστοτέλειο και στην 3η θέση το Λύκειο Μεταμόρφωσης που κέρδισε το Γελ ρόδου με 4-1 στον μικρό τελικό.

Η σύνθεση ( Σ. Γεωργίου) :Γεωργούλα, Παρζάλη, Μπέου, Σταμούλη, Κωφού, Πρεβέντα, Τσόγκα Σ.,Κωστοπούλου,Πλακιά,Μπουκουβάλα,Στεργιούλη.Έπαιξαν και οι Τσόγκα Ε.,Καραθάνου,Ψαρρή, Νίκα, Τριαντάφυλλου

Την αποστολή που έφτασε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων αργά το απόγευμα υποδέχθηκε ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβαθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Χρήστος Κωτούλας ο οποίος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στον καθηγητή τους κύριο Σάκη Γεωργιου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τις αθλήτριες με τη συμμετοχή πλήθους συμμαθητών, γονιών, συγγενών και άλλων Τρικαλινων που περίμεναν την άφιξη των πρωταθλητριων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά ομάδα Τρικαλινου σχολειου κατακτά το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή