Τα κορυφαία ΜΑΡΜΑΡΑ έχουν την υπογραφή ΦΑΛΤΑΚΑΣ Reviewed by Momizat on . Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Αθανάσιο Φαλτάκα. Σήμερα βρίσκεται στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας, στην περιοχή των Τρικάλων, σε μια έκταση 15000 τμ υπ Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Αθανάσιο Φαλτάκα. Σήμερα βρίσκεται στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας, στην περιοχή των Τρικάλων, σε μια έκταση 15000 τμ υπ Rating: 0

Τα κορυφαία ΜΑΡΜΑΡΑ έχουν την υπογραφή ΦΑΛΤΑΚΑΣ

Τα κορυφαία ΜΑΡΜΑΡΑ έχουν την υπογραφή ΦΑΛΤΑΚΑΣ

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Αθανάσιο Φαλτάκα. Σήμερα βρίσκεται στο 6ο χλμ Τρικάλων Καλαμπάκας, στην περιοχή των Τρικάλων, σε μια έκταση 15000 τμ υπερσύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων.


Η εταιρία  ασχολείται με το εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων από όλο τον κόσμο (μάρμαρα, γρανίτες, όνυχες κ.α.), σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων. Το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει έργα από την κατασκευή ως την εγκατάστασή τους, ενώ η επιχείρηση διαχειρίζεται την ασφαλή μεταφορά τους.


Ακόμη, αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους  σε ενεργειακά τζάκια, σόμπες και λέβητες ξύλου και πέλλετ. Στον τομέα του τζακιού η εταιρία  προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από την μελέτη του χώρου και το σχεδιασμό, μέχρι την τελική εφαρμογή και εγκατάσταση για απροβλημάτιστη λειτουργία πολλών χρόνων.


Στόχος είναι ο σεβασμός στις απαιτήσεις του πελάτη παρέχοντας τεχνογνωσία και χειροτεχνία απαράμιλλης ποιότητας, που συνδυάζεται με τη γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση του έργου μας. Πιστεύουν ότι αυτό ειναι που έχει βοηθήσει να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ουσιαστικές μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες  σε διάρκεια πολλών ετών και αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη της ικανοποίησής τους.

Η εταιρεία στέκεται  πάντα πίσω από την εργασία μκαι υποστηρίζει τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις συντήρησης, που μπορεί οι πελάτες  να έχουν, ακόμα και μετά την εγκατάσταση και παράδοση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή