"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ έχουν κατακτήσει την Θεσσαλική αγορά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το νόστιμο, ορεινό κοτόπουλο. Φρέσκο και μεγαλωμένο σε ορεινό κλίμα, που στέλνει τη γεύση στα ύψη. Μια δοκιμή πείθει αμέσως πως το ορεινό δε συγκρίνεται στη γεύση με κανένα. Οι πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι πιο αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι και οι πιο έγκυρες πιστοποιήσεις φέρνουν το κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ στην κορυφή της γεύσης και των προτιμήσεών σας.
Σε ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης και διανομής στα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ εξελίσσεται η αντιπροσωπεία της επιχείρισης στα Τρίκαλα . Με ιδιοκτήτες τον Γιάννη και Λευτέρη Γκουντέβενο, επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην διεύθυνση μετά την συνταξιοδότηση του πατέρα τους Βασίλη,(βασικό συνεργάτη εδώ και δεκαετίες της Γιαννιώτικης εταιρίας) έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τις πωλήσεις σε όλο το νομό και όχι μόνο αφού το δίκτυο διανομής εξαπλώνεται και εκτός συνόρων .

Έχοντας στα χέρια τους ένα από τα καλύτερα προϊόντα του χώρου, ο υπεύθυνος διαχείρισης της Τρικαλινής εταιρίας Γιάννης Γκουντέβενος με σεμνά και ταπεινά επαγγελματικά βήματα αλλά κυρίως με σωστή τακτική στο μάρκετιγκ, καθοδηγεί με ηγετικό ρόλο την επιχείριση, φέρνοντας το προϊόν πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, το οποίο πλέον βρίσκεται τόσο στα μεγάλα ράφια των καταστημάτων τροφίμων  όσο και στα μαγαζιά εστίασης της πόλης και του νομού .

Χάρη στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό η εταιρία  μπορεί να προσφέρει στον πελάτη μια μεγάλη πληθώρα προϊόντων με γνώμονα το βασικό υλικό το κοτόπουλο με μεγάλη γκάμα προϊόντων παρασκευασμένα από φρέσκα διαλεχτά κοτόπουλα προς ικανοποίηση των ορέξεων και των πιο απαιτητικών γεύσεων με την  καλύτερη δυνατή ποιότητα για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και για όλες τις καθημερινές απολαύσεις με  βασικό γνώμονα   την τελειότητα Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – Η Πίνδος συμμετείχε  στην 26η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας DETROP που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από 3-6 Μαρτίου, στον χώρο της ΔΕΘ HELEXPO.

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – Η Πίνδος συμμετείχε  στην 26η Διεθνή Έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού & συσκευασίας DETROP που πραγματοποιήθηκε  στη Θεσσαλονίκη  στον χώρο της ΔΕΘ HELEXPO.

Η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής, πoυ προωθεί καθημερινά προϊόντα της σε 5000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει 15 υποκαταστήματα-κέντρα διανομής: Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Πάτρα, Κόρινθος, Τρίπολη, Λιβαδειά, Κοζάνη, Αθήνα, Ηράκλειο, Χανιά και Κέρκυρα, ενώ διαθέτει αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε πολλές ακόμη περιοχές της Ελλάδας.

Η ΠΙΝΔΟΣ εξάγει τα προϊόντα της σε επιλεγμένες χώρες στα Βαλκάνια (ΒουλγαρίαΣκόπιαΑλβανία) καθώς και σε διάφορες χώρες του κόσμου όπως είναι η Κύπρος, η Ιταλία, η Κίνα και η Τουρκία.

KOTOPOYLA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης