Τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης. Reviewed by Momizat on .   Αγάπη και γεύση. Παράδοση και ποιότητα. Αυτές είναι μόνο τέσσερις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ στα Τρίκαλα . Το μαγα   Αγάπη και γεύση. Παράδοση και ποιότητα. Αυτές είναι μόνο τέσσερις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ στα Τρίκαλα . Το μαγα Rating: 0

Τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης.

Τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ ήταν ανέκαθεν ένα έργο τέχνης.

 

Αγάπη και γεύση. Παράδοση και ποιότητα. Αυτές είναι μόνο τέσσερις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τα κοτόπουλα του ΝΕΣΤΟΡΑ στα Τρίκαλα . Το μαγαζί που μεγάλωσε με παραδοσιακό φαγητό ολόκληρες γενιές όχι μόνο Τρικαλινών αφού ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ είναι σήμα κατατεθέν για την κεντρική Ελλάδα.

Το κοτόπουλο σούβλας «δεν υπάρχει»!!! Απλά τέλειο! Τεράστιες μερίδες, οικονομικά και άψογη εξυπηρέτηση! Ό,τι καλύτερο υπάρχει σε κοτόπουλο στα Τρίκαλα . Μπράβο!

 

 

 

Τα νοστιμότερα κοτόπουλα στα Τρίκαλα είναι στου ΝΕΣΤΟΡΑ

Οι κρεατοφάγοι και οι ψαροφάγοι και τα γούστα κάθε ηλικίας μαζί συναντιούνται σε ένα και μοναδικό διατροφικό γήπεδο όπου παίζουν σε φιλικό όλες οι διαθέσεις: στο γήπεδο του ΝΕΣΤΟΡΑ .

????????????????????????????????????

Γαριβάλδη 15 – Τρίκαλα

 

nestoras1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή