Τα μνημόνια κλέινουν τα Πανεπιστήμια Reviewed by Momizat on . Αυτή είναι η εκπαίδευση τον καιρό των μνημονίων: Τα Πανεπιστήμια να αδυνατούν να λειτουργήσουν και να αναγκάζονται να κλείσουν! Στην λίστα της αναστολής λειτουρ Αυτή είναι η εκπαίδευση τον καιρό των μνημονίων: Τα Πανεπιστήμια να αδυνατούν να λειτουργήσουν και να αναγκάζονται να κλείσουν! Στην λίστα της αναστολής λειτουρ Rating: 0

Τα μνημόνια κλέινουν τα Πανεπιστήμια

Τα μνημόνια κλέινουν τα Πανεπιστήμια

Αυτή είναι η εκπαίδευση τον καιρό των μνημονίων: Τα Πανεπιστήμια να αδυνατούν να λειτουργήσουν και να αναγκάζονται να κλείσουν! Στην λίστα της αναστολής λειτουργίας μπαίνει το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Αριστοτέλειο.

Η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του 25 και 26 Σεπτέμβρη ενώ τριήμερη αναστολή αποφάσισε και το Αριστοτέλειο την Δευτέρα.

Τον χορό άνοιξε το ΕΚΠΑ και ακολούθησε το ΕΜΠ.
Το πανεπιστήμιο Κρήτης έχει ανακοίνωσει την επ’ αόριστον αναστολή όλων των ακαδημαϊκών λειτουργιών
Η Σύγκλητος του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας. Η πρυτανεία ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές των νεοεισακτέων Α/ ετών φοιτητών κατά τις όπου υπάρχει αναστολή λειτουργίας.
Τα μέλη της συνέλευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισαν  αναστολή λειτουργίας.
Ολα αυτά, λόγω της διαθεσιμότητας 1349 υπαλλήλων, που εμποδίζει τη στοιχειώδη λειτουργία τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή