Τα “ξωτικά” βραβεύουν τους περυσινούς “παραμυθάδες” Reviewed by Momizat on . Έφτασε επιτέλους η ώρα, για δεκάδες συγγραφείς, να μάθουν τα αποτελέσματα του «Διαγωνισμού Παραμυθιού 2012 – 2013», στον οποίο συμμετείχαν πέρυσι, κατά την εορτ Έφτασε επιτέλους η ώρα, για δεκάδες συγγραφείς, να μάθουν τα αποτελέσματα του «Διαγωνισμού Παραμυθιού 2012 – 2013», στον οποίο συμμετείχαν πέρυσι, κατά την εορτ Rating: 0

Τα “ξωτικά” βραβεύουν τους περυσινούς “παραμυθάδες”

Τα “ξωτικά” βραβεύουν τους περυσινούς “παραμυθάδες”

Έφτασε επιτέλους η ώρα, για δεκάδες συγγραφείς, να μάθουν τα αποτελέσματα του «Διαγωνισμού Παραμυθιού 2012 – 2013», στον οποίο συμμετείχαν πέρυσι, κατά την εορταστική περίοδο. Η μοναδική ιδέα της οργανωτικής επιτροπής του «Μύλου των Ξωτικών» που αφορούσε στη συγγραφή μιας φανταστικής ιστορίας, αγκαλιάστηκε με τον πλέον θερμό τρόπο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέσω του επίσημου site του «Μύλου των Ξωτικών» (www.milosxotikon.gr) ενώ λίγες ημέρες αργότερα, λίγο πριν την εκπνοή του 2013, στις 29 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση, σε μια ειδική τελετή, στην κεντρική σκηνή της εκδήλωσης. Σημειώνουμε πως όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής ενώ οι νικητές θα κερδίσουν από ένα δώρο έκπληξη.

Όλα τα παραμύθια διαβάστηκαν, αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή που συγκροτήθηκε από την οργανωτική επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» προκειμένου να γίνει η ανάδειξη των νικητών. Η επιτροπή αποτελείται από την κα Γεωργία Κολοβελώνη, φιλόλογο, ποιήτρια και Πρόεδρο Συνδέσμου Φιλολόγων Ν. Τρικάλων, την κα Αλεξάνδρα Χιώτη, φιλόλογο – Διδάκτορ γλωσσολογίας και την κα Φωτεινή Χατζάρα, συγγραφέα – αφηγήτρια.

Η οργανωτική επιτροπή,

«Ο Μύλος των Ξωτικών»

Αφήστε το σχόλιο σας