"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Τα Ξωτικά , η e-trikala , oι δομές φτώχειας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που καταθέτουν άνεργοι συμπολίτες προκειμένου να εργαστούν στο Μύλο των Ξωτικών για 45 ημέρες.

Αμοιβή , τα νόμιμα λένε από το e-trikala , με δουλειά 6 ώρες την ημέρα για 6 μέρες τη βδομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα κέρδη από τον Μύλο πέρυσι έφτασαν τις 250 χιλ. ευρώ περίπου , ποσό το οποίο δεν κατέληξε στα ταμεία του δήμου αλλά στην εταιρεία που δεν χαίρει άκρας υγείας και η οποία αντιμετωπίζει χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα , την εταιρεία e-trikala για να καλυφθεί μέρος μεγάλων ελλειμμάτων .

Αυτό  παραδέχθηκε χθες στην συνεδρίαση της ΕΠΟΙΖΩ ο πρόεδρός του e-trikala κ Κωτούλας. 

Με λίγα λόγια ο  Δήμος επιχειρεί να κρατήσει ζωντανή με χέρια και με δόντια βιώσιμη την εταιρεία ενώ με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να κρατήσουν ανοικτές όλες τις δομές για τη φτώχεια .

Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες , οι δομές πήραν παράταση για 2 μήνες.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. όταν μιλάει ένας ατζαμής και αστοιχείωτος ,που απαγορεύεται δημοτικός σύμβουλος ή αντιδήμαρχος να μην γνωρίζει ή από το e- trikalaγια, τον διδάσκουν να λέει απλά ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, άντε με τις ώρες που δουλεύουν αυτοί να πούνε αν πειστούν πιο πολύ παίρνω τα νόμιμα που μου αναλογούν.
    Υπάρχει και η ανάλυση κόστους ενσήμων εργοδοτικών εισφορών και υπαλλήλου ξέρετε. Που θα πρέπει να αναλογεί με τα χρήματα που παίρνει.
    Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν ήδη υπογράψει την ανάλογη σύμβαση .
    Το αν είναι κάτω από 25 χρ ή άνω από 25 χρ αλλάζει την μισθοδοσία στα νόμιμα.
    Θα πρέπει να υπογράψουν μισθοδοσία με την πληρωμή τους πάνω στο μήνα εφόσον είναι 2 μήνες.
    Θα πρέπει όποιος δουλεύει το βράδυ μετά τις 22.00 έστω και κάποιες ώρες να υπάρχει επιπρόσθετη 25 % χρηματική προσαύξηση στο μηνιαίο μισθολόγιο.
    Θα πρέπει όποιος δουλεύει από τις Κυρ και αργίες να προσαυξηθεί 75% και όποιος και βράδυ αν έχουν εργασίες παράλληλα από Σάββατο προς Κυριακή που θα έχει δουλειά εκείνες τις ημέρες 100% προσαύξηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης