Τα Ξωτικά , η e-trikala , oι δομές φτώχειας Reviewed by Momizat on . Εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που καταθέτουν άνεργοι συμπολίτες προκειμένου να εργαστούν στο Μύλο των Ξωτικών για 45 ημέρες. Αμοιβή , τα νόμιμα λένε από το e-tr Εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που καταθέτουν άνεργοι συμπολίτες προκειμένου να εργαστούν στο Μύλο των Ξωτικών για 45 ημέρες. Αμοιβή , τα νόμιμα λένε από το e-tr Rating: 0

Τα Ξωτικά , η e-trikala , oι δομές φτώχειας

Τα Ξωτικά , η e-trikala , oι δομές φτώχειας

Εκατοντάδες είναι οι αιτήσεις που καταθέτουν άνεργοι συμπολίτες προκειμένου να εργαστούν στο Μύλο των Ξωτικών για 45 ημέρες.

Αμοιβή , τα νόμιμα λένε από το e-trikala , με δουλειά 6 ώρες την ημέρα για 6 μέρες τη βδομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα κέρδη από τον Μύλο πέρυσι έφτασαν τις 250 χιλ. ευρώ περίπου , ποσό το οποίο δεν κατέληξε στα ταμεία του δήμου αλλά στην εταιρεία που δεν χαίρει άκρας υγείας και η οποία αντιμετωπίζει χίλια μύρια οικονομικά προβλήματα , την εταιρεία e-trikala για να καλυφθεί μέρος μεγάλων ελλειμμάτων .

Αυτό  παραδέχθηκε χθες στην συνεδρίαση της ΕΠΟΙΖΩ ο πρόεδρός του e-trikala κ Κωτούλας. 

Με λίγα λόγια ο  Δήμος επιχειρεί να κρατήσει ζωντανή με χέρια και με δόντια βιώσιμη την εταιρεία ενώ με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να κρατήσουν ανοικτές όλες τις δομές για τη φτώχεια .

Τέλος , σύμφωνα με πληροφορίες , οι δομές πήραν παράταση για 2 μήνες.

 

Σχόλια (1)

 • Καπετάν Πλεύσης

  όταν μιλάει ένας ατζαμής και αστοιχείωτος ,που απαγορεύεται δημοτικός σύμβουλος ή αντιδήμαρχος να μην γνωρίζει ή από το e- trikalaγια, τον διδάσκουν να λέει απλά ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, άντε με τις ώρες που δουλεύουν αυτοί να πούνε αν πειστούν πιο πολύ παίρνω τα νόμιμα που μου αναλογούν.
  Υπάρχει και η ανάλυση κόστους ενσήμων εργοδοτικών εισφορών και υπαλλήλου ξέρετε. Που θα πρέπει να αναλογεί με τα χρήματα που παίρνει.
  Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν ήδη υπογράψει την ανάλογη σύμβαση .
  Το αν είναι κάτω από 25 χρ ή άνω από 25 χρ αλλάζει την μισθοδοσία στα νόμιμα.
  Θα πρέπει να υπογράψουν μισθοδοσία με την πληρωμή τους πάνω στο μήνα εφόσον είναι 2 μήνες.
  Θα πρέπει όποιος δουλεύει το βράδυ μετά τις 22.00 έστω και κάποιες ώρες να υπάρχει επιπρόσθετη 25 % χρηματική προσαύξηση στο μηνιαίο μισθολόγιο.
  Θα πρέπει όποιος δουλεύει από τις Κυρ και αργίες να προσαυξηθεί 75% και όποιος και βράδυ αν έχουν εργασίες παράλληλα από Σάββατο προς Κυριακή που θα έχει δουλειά εκείνες τις ημέρες 100% προσαύξηση.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή