Τα ονομαστήρια του Τρίκκης και Σταγών Reviewed by Momizat on . Την Δευτέρα 17 Μαρτίου, εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Την Δευτέρα 17 Μαρτίου, εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Rating: 0

Τα ονομαστήρια του Τρίκκης και Σταγών

Τα ονομαστήρια του Τρίκκης και Σταγών

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου, εορτή του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΑΛΕΞΙΟΣ.

Την Κυριακή το απόγευμα και περί ώραν 6ην θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την ακολουθίαν του Γ΄ Κατανυκτικοῦ Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον επ’ ονόματι του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, ανθρώπου του Θεού, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Δευτέρα το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιον του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων επ’ ονόματι του Οσίου πατρός ημών Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δεχθεί τας ευχάς του εκκλησιάσματος εις τον Ιερόν Ναόν και την παρακειμένην αίθουσαν (αρχονταρίκι) έως την 13:00 μεσημβρινήν.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή