Τα οστά του αγνοούμενου ήρωα Αθανασίου Καραγιώργου Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο επιστρέφουν 43 χρόνια μετά Reviewed by Momizat on . Tα οστά του ήρωα  Αθανασίου Καραγιώργου , Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα  τον Ιούλιο του 19 Tα οστά του ήρωα  Αθανασίου Καραγιώργου , Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα  τον Ιούλιο του 19 Rating: 0

Τα οστά του αγνοούμενου ήρωα Αθανασίου Καραγιώργου Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο επιστρέφουν 43 χρόνια μετά

Τα οστά του αγνοούμενου ήρωα Αθανασίου Καραγιώργου  Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο επιστρέφουν  43 χρόνια μετά

Tα οστά του ήρωα  Αθανασίου Καραγιώργου , Τρικαλινού στρατιώτη στην Κύπρο από το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο που έχασε τη ζωή του στα τραγικά γεγονότα  τον Ιούλιο του 1974 επιστρέφουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά από 43 ολόκληρα χρόνια . 

Συγγενικά του πρόσωπα στην προσπάθειά τους τους να τον βρουν πήγαν πολλές φορές στην Κύπρο αναζητώντας τα ίχνη του.
Πριν λίγους μήνες ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος στον οποίο υπήρχαν 15 σοροί ελλήνων και κύπριων στρατιωτών. Η οικογένεια του αγνοούμενου Τρικαλινού έδωσε δείγμα DNA το οποίο εστάλη σε ειδικό εργαστήριο στις ΗΠΑ όπου και ταυτοποιήθηκε η σορός του….

Στο χωριό του ετοιμάζεται μία συγκινητική εκδήλωση για την υποδοχή των οστών που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο χωριό του, το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή