Τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» προσφέρουν στη «ΦΛΟΓΑ» Reviewed by Momizat on .     Με μια όμορφη προσφορά ανταποκρίθηκαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. «ΟΜΟΝΟΙΑ» και οι οικογένειές τους, στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων-παιδιών με νεοπλασ     Με μια όμορφη προσφορά ανταποκρίθηκαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. «ΟΜΟΝΟΙΑ» και οι οικογένειές τους, στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων-παιδιών με νεοπλασ Rating: 0

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» προσφέρουν στη «ΦΛΟΓΑ»

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» προσφέρουν στη «ΦΛΟΓΑ»

 

 

Με μια όμορφη προσφορά ανταποκρίθηκαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. «ΟΜΟΝΟΙΑ» και οι οικογένειές τους, στο κάλεσμα του συλλόγου γονέων-παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».

Ανήμερα της σταύρωσης του Κυρίου, οι μικροί μαθητές συγκέντρωσαν με ενθουσιασμό ένα μεγάλο αριθμό λαμπάδων, οι οποίες στη συνέχεια στολίστηκαν με την καθοδήγηση και συνδρομή του προσωπικού του Κ.Δ.Α.Π. και δωριστήκαν στη «ΦΛΟΓΑ». Οι μικροί μαθητές, πλήρως εναρμονισμένοι με το πνεύμα αλληλοβοήθειας των ημερών, έβαλαν τη δικιά τους πινελιά αγάπης για να ομορφύνουν με τα χέρια τους ένα κόσμο που δεν είναι τέλειος.

Το προσωπικό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» του Δήμου Τρικκαίων, τους ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό.

Floga_omonoia N4 Floga_omonoia N2 Floga_omonoia N3

Αφήστε το σχόλιο σας