"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Τα “παπαγαλάκια”, διαταράσσουν την ηρεμία στη Tρικαλινή Ν.Δ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κάθε ίχνος αντικειμενικότητας και σοβαρότητας στερούνται το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ – τα περισσότερα κατευθυνόμενα- για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Τρικάλων.


Κι αυτό γιατί μερικά από αυτά, περιλαμβάνουν ως πολιτευτές δύο μέλη της ίδιας οικογένειας η ακόμη και εφτά υποψήφιους Βουλευτές στον ίδιο συνδυασμό.

Από την άλλη η κατάσταση γίνεται λίαν επικίνδυνη για την ηρεμία της κυβερνητικής παράταξης στη περιοχή μας εν όψει των επικείμενων εκλογών, όταν επιχειρούνται στοχευμένες “δολοφονίες” υποψηφίων με δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες δημοσιογράφων περί αποκλεισμού τους από το ψηφοδέλτιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ενημέρωση για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στα Τρίκαλα δεν έχει κανείς, αφού αυτό θα ανακοινωθεί τρεις εβδομάδες πριν την ημερομηνία των εκλογών και μετά από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος.

Καλό λοιπόν είναι κάποιοι ενδιαφερόμενοι να μαζέψουν τα “παπαγαλάκια” τους, γιατί το ζητούμενο για την ηγεσία και τους οπαδούς της παράταξης είναι η ενότητα κι όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός.

Κώστας Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης