Τα παράδοξα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τα αυτοδιοικητικά “παρατράγουδα” στο νομό Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Δύο χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, άρχισαν πρώιμα τα αυτοδιοικητικά παρατράγουδα στο νομό Τρικάλων. Στο Δήμο Μετεώρων έχουμε χάσει ήδη το μέτρημα με τ Δύο χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, άρχισαν πρώιμα τα αυτοδιοικητικά παρατράγουδα στο νομό Τρικάλων. Στο Δήμο Μετεώρων έχουμε χάσει ήδη το μέτρημα με τ Rating: 0

Τα παράδοξα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τα αυτοδιοικητικά “παρατράγουδα” στο νομό Τρικάλων

Τα παράδοξα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και τα αυτοδιοικητικά “παρατράγουδα” στο νομό Τρικάλων

Δύο χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, άρχισαν πρώιμα τα αυτοδιοικητικά παρατράγουδα στο νομό Τρικάλων.

Στο Δήμο Μετεώρων έχουμε χάσει ήδη το μέτρημα με τους νυν και πρώην αυτοδιοικητικούς που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν το Δημαρχιακό θώκο, ενώ πολλές αναμένονται να είναι και οι προσφορές από τη περιοχή της Καλαμπάκας για τη κενή θέση του αποχωρήσαντα Ι. Μπουτίνα στο περιφερειακό συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού.

Στο Δήμο Τρικκαίων και συγκεκριμένα στη μείζονα αντιπολίτευση, συνέβη το εκπληκτικό ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ – που τα συλλογικά του όργανα μας εκπλήσσουν συχνά εσχάτως – να δίνει επίσημα και με ανεξήγητη βιασύνη το χρίσμα στο συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα πριν ο ίδιος ανανεώσει τη στήριξή του από το ίδιο του το κόμμα, δηλαδή τη Νομαρχιακή Οργάνωση του ΚΙΝΑΛ.

Στα ανατολικά του νομού και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαρκαδόνας, η κατάσταση είναι ομιχλώδεις και αρκετά ρευστή, με το Θανάση Μεριβάκη μόνο προς το παρών να έχει ξεκαθαρήσει τις προθέσεις του ενώ στη Πύλη τα πράγματα με τα σημερινά δεδομένα και την απόλυτη κυριαρχία του Κώστα Μαράβα, φαίνονται ξεκάθαρα.

Προβλέψιμες επίσης είναι και οι κινήσεις του ένοικου του μεγάρου επί της οδού Βασ. Τσιτσάνη, αφού ο Χρ. Μιχαλάκης με τις ελάχιστες αναγκαίες αλλαγές στη σύνθεση του ψηφοδελτίου του θα καταγράψει για άλλη μια φορά ισχυρά ποσοστά επιτυχίας, αποτελώντας έτσι πάλι το εκλογικό προπύργιο του μακροβιότερου περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Η εστίαση όμως όλων των αναλύσεων για του τι μέλλει γενέσθαι στους θεσμούς τις αυτοδιοίκησης μόνο στα πρόσωπα και όχι στις πολιτικές η τις προτάσεις που φέρει έκαστος εξ` αυτών, αποτελεί σαφώς ένδειξη αν όχι νοσηρότητας του τοπικού δημοσίου βίου, σίγουρα απόδειξη της απόλυτης ένδειας του.

Κώστας Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • ιδού η Ρόδος.....

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τίποτα να προβάλλει στην τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμοι Περιφέρεια) και ως γνωστόν ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.Έτσι και για να μη φανεί η μεγάλη του ένδεια, βρήκε να πιαστεί από τον Κρεμμύδα (ΚΙΝΑΛ). Έλα όμως που τους πήρανε χαμπάρι και σου λένε εμείς θα τους κουβαλάμε στην πλάτη μας? Αφού λένε ότι είναι μεγάλο κόμμα, ας κατέβουνε μόνοι τους! και αυτά περί δημοκρατικών συνεργασιών κλπ είναι για κατανάλωση. Βιάζονται να κλείσουν όπως όπως το θέμα γιατί εκείνο που τους καίει (βασικά τους υποψήφιους βουλευτές, είναι ν ασχοληθούν με τη δική τους πελατεία και να εξασφαλίσουν τη δική τους εκλογή, όχι ότι τους πήρε ο πόνος για το κόμμα, και αν θα πάνε καταγράψουν νίκες στην τοπική αυτοδιοίκηση Και εφόσον έχουν δύναμη ( αντιπολίτευση εξάλλου) γιατί δεν κατεβάζουν έναν δικό τους “πετυχημένο-η”?για να πάνε αεράτοι? Κι ας αφήσουν τις φιλολογίες αν τα πήγε καλά στη θεσσαλονίκη ο αρχηγός, πως και γιατί πουλήσανε τη ΔΕΗ,κλπ κλπ. Όλο μεγάλα λόγια για εντυπωσιασμό! Τι πειράζει δηλαδή να κατεβάσουν την “πετυχημένη¨πρώην? Γιατί δηλ στη Θεσσαλονίκη κατεβάσανε τη Νοτοπούλου, άσχετα κατά που κοίταζε τελικά και αυτή και τι πέτυχε? Και λέμε για το Δήμο τρικάλων, δε συζητάμε για τους άλλους τρεις, όπου εκεί!!! γαία πυρί μιχθήτω”. Δεν υπάρχει επίσης τίποτα. Άμα σας βαστάει και έχετε τα κότσια, αφήστε το ΚΙΝΑΛ στην ησυχία του και ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αλλά είναι πιο καλά τα σίγουρα (που δεν είναι και τόσο σίγουρα τελευταία

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή