Τα πρώτα πλάνα από τον νέο Τζέιμς Μποντ (trailer) Reviewed by Momizat on . Tα πρώτα συναρπαστικά πλάνα του SPECTRE από την Αυστρία περιλαμβάνουν σκηνές από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista Tα πρώτα συναρπαστικά πλάνα του SPECTRE από την Αυστρία περιλαμβάνουν σκηνές από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista Rating: 0

Τα πρώτα πλάνα από τον νέο Τζέιμς Μποντ (trailer)

Τα πρώτα πλάνα από τον νέο Τζέιμς Μποντ (trailer)

Tα πρώτα συναρπαστικά πλάνα του SPECTRE από την Αυστρία περιλαμβάνουν σκηνές από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές Daniel Craig, Léa Seydoux, και Dave Bautista, καθώς και τον σκηνοθέτη Sam Mendes.

Ο παραγωγός Gregg Wilson περιγράφει: “Ετοιμάζουμε μία συγκλονιστική σκηνή, μία από τις μεγαλύτερες σκηνές δράσης της ταινίας – το κερασάκι στην τούρτα, θα μπορούσαμε να πούμε. Θα είναι θεαματική, και η Αυστρία φαίνεται ότι έχει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε.”

Ο υπεύθυνος παραγωγής Dennis Gassner προσθέτει: “Αυτό που συζητούσαμε με τον Σαμ είναι το πώς με το Spectre θα ξεπεράσουμε το Skyfall – μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία καλή αρχή. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση των ταινιών Bond, με σκηνές συναρπαστικές για το κοινό, και τι πιο συναρπαστικό από το να είσαι στην κορυφή του κόσμου!»

Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση. Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.

Το SPECTRE κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 12 Νοεμβρίου 2015 από τη Feelgood Entertainment

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή